Antena Meniu Search
x

Foto O fată de 15 ani, înjunghiată în drum spre casă, în UK. Prietenul ei și-a riscat viața s-o apere: "Încerca să-mi salveze fetița"

Holly Newton, în vârstă de 15 ani, a fost ucisă de un băiat cu un an mai mare, în Marea Britanie. Adolescenta se îndrepta spre casă, după ce plecase de la școală, în momentul în care un băiat de 16 ani i-a ținut calea ei și unui prieten cu care aceasta se afla. Tragedia a avut loc vineri după-amiază, însă abia acum a ieșit la iveală identitatea fetei.

de Cristina Cruceru

la 30.01.2023, 17:19

O fată de 15 ani, înjunghiată în drum spre casă, în UK
O fată de 15 ani, înjunghiată în drum spre casă, în UK - Facebook

Holly a fost înjunghiată mortal, iar prietenul ei a fost rănit grav de un băiat de 16 ani. Identitatea agresorului nu a fost dezvăluită de către autorități, însă acesta urmează să apară, luni, în fața magistraților din Newcastle, UK, acuzat de uciderea lui Holly, de tentativă de omor asupra băiatului rănit, tot de 16 ani, și de posesie de armă ofensivă, relatează Mirror.

Mama lui Holly, Micala Trussler, a mărturisit că prietenul lui Holly a fost rănit în timp ce "încerca să-mi salveze fetița" și a spus că nu-i va putea niciodată să-i mulțumească îndeajuns pentru eforturile sale. Flori și ursuleți de pluș au apărut, la sfârșitul săptămânii trecute, în locul unde a murit Holly. Au fost aduse omagii tinerei, iar familia și prietenii i-au transmis un ultim mesaj acesteia.

Mesajul dureros transmis de famlie

Holly a fost dusă la spital, dar a murit în urma rănilor suferite. Băiatul rămâne în spital în în continuare, aflându-se în stare stabilă. Familia adolescentei a ținut să spună că: Holly a fost o fată atât de bună, cu un chip luminos, care își iubea familia și prietenii. A fost o fiică, nepoată, soră și verișoară foarte iubită. Holly a fost întotdeauna o fată populară, care a fost iubită de atât de mulți oameni. Holly iubea, de asemenea, dansul și era foarte talentată și o mare parte din timpul ei liber era petrecut la cursuri și la concursuri în toată țara.

Pe acelaşi subiect

Avea toată viața înainte și încă ne obișnuim cu faptul că fata noastră frumoasă și iubitoare nu mai este printre noi. Odihnește-te în pace, fetița noastră - te iubim atât de mult și viețile noastre nu vor mai fi niciodată la fel fără tine aici. Ai atins atât de multe inimi și ne vei lipsi dincolo de cuvinte de către toată familia și cei dragi ție.

Ca familie, am dori să mulțumim tuturor celor din comunitate pentru sprijinul și cuvintele lor bune. Acum cerem respectuos să ni se acorde timp și intimitate pentru a plânge, în timp ce procesăm ceea ce s-a întâmplat.

Apelul făcut de autoritățile britanice

Autoritățile din cadrul Poliției Northumbria spun că: Gândurile noastre continuă să fie alături de familia lui Holly și de cei dragi în aceste momente devastatoare, în timp ce încearcă să se obișnuiască cu pierderea lor. Ofițerii noștri special pregătiți vor continua să îi sprijine în orice mod posibil și am dori să le cerem să li se acorde în continuare intimitatea de care au nevoie după acest incident tragic.

Având în vedere că un adolescent este acum acuzat în legătură cu acest incident, aș ruga ca toată lumea să evite în continuare orice speculație - atât în comunitate, cât și pe rețelele de socializare - care ar putea periclita procedurile legale în direct.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » O fată de 15 ani, înjunghiată în drum spre casă, în UK. Prietenul ei și-a riscat viața s-o apere: "Încerca să-mi salveze fetița"