Antena Meniu Search
x

Galerie foto Fetiţa de 4 ani sfâşiată de câine în UK a murit sub ochii mamei. Strigătele disperate ale femeii au alertat vecinii: "Urletul ei ne va bântui. O tragedie enormă"

Tragedie fără margini pentru o familie din Netherfield, după ce o fetiţă de patru ani a fost atacată de un câine, în spatele casei. Vecinii au auzit urletele disperate ale mamei, care a încercat să îşi salveze copilul.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 01.02.2023, 16:26

Micuţa Alice Stones, în vârstă de patru ani, a fost atacată în grădina din spatele casei de câinele familiei. Incidentul îngrozitor a avut loc pe proprietatea din Milton Keynes ieri, la scurt timp după ora 17:00. Când au ajuns la faţa locului, poliţiştii au eutanasiat animalul.

Vecinii au auzit strigătele mamei

Vecinii au vorbit despre momentul înfiorător în care şi-au dat seama că ceva groaznci se întâmplă. Mai mulţi au povestit despre urletele disperate ale mamei care implora după ajutor.

„Am auzit țipete disperate aseară. Am auzit: «e moartă! Ea e moartă!». Mama ei Louise striga. Erau țipete pătrunzătoare. Vor rămâne cu mine pentru totdeauna. Urletul ei ne va bântui. A fost un coșmar. Inima mi-e distrusă. Mă vor bântui. Este îngrozitor. Alice merge la școală cu copiii mei. Este atât de dureros. Poliția a venit foarte repede. Nu pot cred, ce tragedie...Există un câine acolo, este un câine mare, maro. L-am văzut doar în curte, a povestit un vecin pentru The Sun.

Pe acelaşi subiect

Bunicul lui Alice, care locuieşte la mică distanţă de casa familiei, a mărturisit că are inima zdrobită în bucăţi de durere şi că nu poate accepta încă vestea. „Încercăm doar să ne înțelegem cu ceea ce s-a întâmplat. Este îngrozitor”, a spus el.

„Este o tragedie absolută. Alice era atât de dulce. Era un înger. Inima mi-e distrusă. Ea și mama ei erau foarte apropiate nouă. Îmi pare atât de rău pentru ei. Este devastator. Inima mea este alături de familia ei. Nu au fost niciodată probleme cu câinii. Este atât de șocant”, a adăugat un vecin.

La sosirea echipajelor, vecinii din aproapiere care au venit la faţa locului au fost evacuaţi, din cauza temerilor că ar putea scăpa din nou câinele agresiv. Un videoclip arată un polițist care le cere localnicilor să se îndepărteze de casă. Dacă acest câine scapă din nou, cineva va fi rănit”, i-au avertizat agenţii.

Citeşte aici: Cum trebuie să reacționăm dacă suntem atacați de câinii furioși. Sfatul dresorului

Câinele agresiv a fost eutanasiat

Ulterior, câinele a fost încolţit de poliţişti şi eutanasiat. Din primele date, familia ar fi avut câinele de nu mai mult de 6 săptămâni.

Este un incident absolut tragic, în care credem că un copil a fost ucis după ce a fost atacat de un câine. În mod clar, suntem în primele etape ale unei investigații și ar fi greșit și inutil să speculăm cu privire la circumstanțele exacte ale acestui incident în acest moment. Totuși, pentru a asigura siguranța publică, a fost luată mai devreme în această seară decizia de a eutanasia câinele implicat, iar acest lucru s-a făcut în mod uman. Înțeleg cât de mult va avea acest impact asupra comunității și asupra publicului, iar oamenii se pot aștepta să vadă o prezență mare a poliției în zonă în această seară și mai departe, în timp ce investigația noastră continuă. Aș dori să-i asigur pe oameni că nu există niciun motiv să credem că există vreun pericol pentru public în acest moment. Oricine are îngrijorări ar trebui să se simtă liber să se adreseze ofițerilor noștri și să pună întrebări, dar îi îndemn pe oameni să nu speculeze cu privire la circumstanțe, în special pe platformele de socializare. De asemenea, înțeleg că acest caz va atrage atenția presei. Având în vedere acest lucru, aș dori să cer ca intimitatea familiei implicate să fie respectată în acest moment foarte dificil. Este imposibil de imaginat prin ce trebuie să treacă în acest moment. Vom oferi noi actualizări atunci când vom fi în măsură să facem acest lucru”, a declarat anchetatorul Matt Bullivan.

Nu este singura tragedie de acest gen din ultima vreme. Natasha Johnston a fost ucisă de un câine scăpat de sub control pe 12 ianuarie. Tânăra de 28 de ani a fost atacată în timp ce plimba mai mulţi câini într-un frunzăriş din Caterham, Surrey. 

De asemenea, un băieţel în vârstă de 10 ani, a fost mușcat până la moarte de un câine, în timp ce era în vizită, în casa unui prieten din Penyrheol, Caerphilly, Țara Galilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Fetiţa de 4 ani sfâşiată de câine în UK a murit sub ochii mamei. Strigătele disperate ale femeii au alertat vecinii: "Urletul ei ne va bântui. O tragedie enormă"