Antena Meniu Search
x

O fetiță de șapte ani a murit sfâșiată de un Rottweiler, în curtea bunicilor. Câinele agresiv făcuse victime și în trecut. Tragedie în SUA

Bunicii unei fetițe de șapte ani din Virginia se confruntă cu acuzații de crimă, după ce micuța a fost ucisă de un Rottweiler. Olivia Grace Floyd a fost atacată mortal de câine la casa bunicilor ei din Waynesboro, pe 29 ianuarie. O anchetă a fost imediat deschisă pentru a fi analizate circumstanțele decesului.

de Redactia Observator

la 18.05.2022, 18:27

O fetiță de șapte ani (stânga) a murit sfâșiată de un Rottweiler, în curtea bunicilor
O fetiță de șapte ani (stânga) a murit sfâșiată de un Rottweiler, în curtea bunicilor - Daily Mail; Middle River Regional Jail; GoFundMe

Micuța a fost transportată de urgență la spital într-o ambulanță, dar a murit din cauza rănilor. Bunicul vitreg Stephen Kachmar, în vârstă de 60 de ani, și bunica Penny Lee Bashlor, în vârstă de 64 de ani, se confruntă cu până la 70 de ani în spatele gratiilor dacă sunt condamnați pentru omor, abuz asupra copiilor și deținerea unui câine periculos.

Câinele agresiv făcuse victime și în trecut

Părinții fetei, Brooks Anthony Floyd, în vârstă de 39 de ani, și Alicia Rene Floyd, în vârstă de 37 de ani, se confruntă cu acuzații reduse, dar pot fi și ei condamnați la cinci ani de închisoare, potrivit Departamentului de Poliție din Waynesboro. Toți cei patru au fost arestați vineri în urma unei anchete ample și a unui rechizitoriu bine pus la punct, a spus poliția. Atât bunicii, cât și tatăl sunt în arest în așteptarea procesului, în timp ce mama a fost eliberată pe cauțiune, potrivit DailyMail.

În urma atacului a fost rănită și o altă persoană, însă poliția nu a identificat-o. Câinele a fost luat și eutanasiat de autorități. Rottweilerul avea o istorie de atacuri violente, potrivit poliției. News Leader relatează că pe 11 septembrie 2020, un bărbat de 23 de ani din Waynesboro mergea pe Parker Heights Road când animalul a scăpat din lesă, atacând și mușcând trecătorul. În raport, victima mușcăturii a descris câinele ca fiind ''foarte agresiv''. Atacul a lăsat o cicatrice permanentă pe pieptul bărbatului, potrivit unui membru al familiei. La vremea respectivă, câinele a fost izolat acasă timp de zece zile, dar nu au fost depuse acuzații.

Olivia a fost amintită în necrolog ca fiind o elevă de clasa a doua care iubea majoretele, gimnastica, dansul, unicornii și animalele. Familia ei le-a cerut celor care au participat la înmormântare să poarte haine ''de sărbătoare'', inclusiv culorile preferate ale micuței, printre care și violet.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » O fetiță de șapte ani a murit sfâșiată de un Rottweiler, în curtea bunicilor. Câinele agresiv făcuse victime și în trecut. Tragedie în SUA