Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O mamă din UK, violată de un adolescent de 16 ani într-un șanț de pe marginea drumului. Băiatul susține că femeia "i-a zâmbit"

Caz șocant în UK. O femeie fost violată pe stradă de un băiat de 16 ani, când aceasta se întorcea dintr-un pub. Adolescentul susține că femeie "i-a zâmbit" și că totul s-a întâmplat de comun acord. 

de Redactia Observator

la 11.09.2024 , 11:30

O mamă din UK, violată de un adolescent de 16 ani într-un șanț te pe marginea drumului. Băiatul susține că femeia "i-a zâmbit"
O mamă din UK, violată de un adolescent de 16 ani într-un șanț te pe marginea drumului. Băiatul susține că femeia "i-a zâmbit" - Shutterstock (poză ilustrativă)

Avocatul femeii a decarat că victima, o femeie căsătorită și cu copii, a petrecut o noapte la un pub din Cardiff cu familia și prietenii înainte de a merge acasă. El a spus că femeia era „evident în stare de ebrietate” și că nu se putea ține pe picioare. Instanța a auzit că, în timp ce femeia mergea de-a lungul drumului, a trecut pe lângă inculpatul care mergea în direcția opusă. Atunci, adolescentul s-a oprit, s-a întors și a început să o urmărească, potrivit Mirror

A violat o femeie după ce aceasta "i-a zâmbit"

„După ce au trecut unul pe lângă celălalt, inculpatul și-a schimbat direcția și a început să meargă în spatele victimei, acum în aceeași direcție cu ea. După ce a văzut că e singură, în stare de ebrietate și vulnerabilă, acela a fost probabil momentul în care a decis că o va viola și, prin urmare, a început să o urmărească”, spune avocatul femeii.

Articolul continuă după reclamă

Adolescentul a depășit-o pe femeie, apoi s-a oprit lângă un șanț de la marginea drumului și ar fi profitat de femeie. Femeia spune că nu își mai aduce aminte toate detaliile, dat fiind faptul că era în stare de ebrietate, dar a spus că tânărul a pus mâna pe ea și că, inițial, aceata a crezut că vrea să o ajute. 

Adolescentul a declarat în fața polițiștilor că totul a fost de comun acord, după ce femeia i-a zâmbit acestuia. El a fost acuzat de viol, însă a pledat nevinovat. Adolescentul, care nu avea condamnări anterioare, a fost condamnat la cinci ani de închisoare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Mapamond » O mamă din UK, violată de un adolescent de 16 ani într-un șanț de pe marginea drumului. Băiatul susține că femeia "i-a zâmbit"