Antena Meniu Search
x

Galerie foto O fostă profesoară a plonjat în gol cu fiul de doi ani în braţe, chiar în ziua când îşi anunţase logodna, în SUA: ''Ne rugăm pentru familie''

Moarte învăluită în mister. O mamă, în vârstă de 40 de ani, a plonjat în gol cu fiul ei de doi ani, în timp ce se afla pe un stadion de baseball din California, chiar în ziua în care femeia se logodise.

de Redactia Observator

la 01.10.2021, 16:28

Raquel Wilkins și fiul ei Denzel Browning-Wilkins au fost declarați morți după ce au căzut în gol, sâmbătă, la ora 16.11. Femeia, lider regional la California Virtue Academy și fost profesor de chimie la liceul Durant, anunțase în aceeași zi pe pagina sa de Facebook că s-a logodit cu tatăl fiului ei, Christopher Browning, notează Daily Mail

Tragicul incident a avut loc în timpul unui meci de baseball

Cuplul și fiul lor se aflau la jocul echipei Padres când a avut loc tragicul incident, potrivit San-Diego Union Tribune. Martorii oculari au spus că au văzut-o pe Wilkins urcându-se pe o bancă, apoi căzând, înainte de a se ridica și a cădea peste marginea balustradei în timp ce îl ținea în braţe pe Denzel.

Familia Wilkins a spus că decesele au fost inițial etichetate drept sinucidere de către polițiștii sosiţi la fața locului, dar cred că de fapt a fost urmarea nefericită a unui accident și acum intenționează să intenteze un proces de moarte nedreaptă împotriva stadionului.

Pe acelaşi subiect

Martorii au adăugat că Wilkins părea să fie ''fericită și să râdă'' înainte ca ea și Denzel să cadă peste margine. ''Ancheta este în curs de desfășurare, iar detectivii sunt încă în proces de intervievare a martorilor și încearcă să localizeze probele.'' Poliția a ajuns la fața locului la 20 de minute după ce mama și fiul au căzut: ''Cum și de ce s-a întâmplat acest lucru sunt întrebări în mintea multora, în special a anchetatorilor care caută răspunsuri în acest caz sfâșietor. Datorită mulțimii numeroase prezente în momentul incidentului, detectivii au intervievat numeroși martori și tot mai mulți se tot prezintă''.

În ceea ce privește starea mentală a lui Wilkins înainte de incident, primarul Todd Gloria a sugerat că este posibil să fi trecut prin ceva: "Mulți oameni suferă de depresie, anxietate - fie pentru că așa au fost de ceva vreme, fie pentru că pandemia a agravat-o. Orice ar fi, caută ajutor. Nu este nevoie să rănim un copil, să îi traumatizăm pe ceilalți din comunitatea noastră. Există ajutor acolo, dacă aveți nevoie de el''. 

Gloria și-a cerut scuze apoi pentru că a făcut aceste sugestii după ce a fost criticat de către avocatul familiei Wilkins, Dan Gilleon: ''A fost imprudent și dureros pentru primar să (acorde un interviu) care insinuează că (mama) și-a rănit propriul copil și a traumatizat comunitatea din cauza unui act intenționat''. 

''Suntem profund întristați de pierderea de vieți omenești la Petco Park'', se spune într-o declarație oficială. ''Ne gândim şi ne rugăm pentru familie şi pentru cei implicați.'' Incidentul rămâne încă în curs de investigaţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » O fostă profesoară a plonjat în gol cu fiul de doi ani în braţe, chiar în ziua când îşi anunţase logodna, în SUA: ''Ne rugăm pentru familie''