Antena Meniu Search
x

O influenceriță TikTok a murit la 21 de ani, în timpul unui zbor cu paraşuta, în Canada. A deschis-o prea târziu

Sfârşit tragic pentru o influenceriţă de pe TikTok, în Canada. Tânăra de 21 de ani a murit, după un salt cu paraşuta. Tanya Pardazi a deschis prea târziu paraşuta şi aceasta nu a mai apucat să se umfle.

de Redactia Observator

la 05.09.2022, 14:50

Culmea, fata şi-a pierdut viaţa la primul ei curs solo. Incidentul a avut loc săptămâna trecută. Şcoala de paraşutism spune că elevii îşi terminaseră cursurile la sol şi că începuseră salturile solo, când a avut loc incidentul, scrie Fox News.

A murit la primul curs solo

Pardazi era studentă la filosofie la Universitatea din Toronto şi fusese fostă Miss. Skydive Toronto susţine că Pardazi „a lansat parașuta principală care se rotește rapid la o altitudine joasă, fără timpul şi altitudinea necesară pentru ca parașuta de rezervă să se umfle”. În urma accidentului, femeia a fost transportată la un spital local, unde ulterior a fost declarat decesul.

„Echipa de la Skydive Toronto Inc a fost profund afectată de acest accident, deoarece și-au perfecționat programul de pregătire pentru studenți de peste 50 de ani”, se arată în comunicat. Pardazi a fost un influencer TikTok cu peste 95.000 de urmăritori. În videoclipurile sale, ea a discutat o serie de subiecte, inclusiv stima de sine, relații, machiaj și animale. Pardazi a vorbit despre parașutism în ultimul ei videoclip din 22 august.

„Am fost la cursurile de parașutism în urmă cu câteva zile”, a spus ea. „Tanya era interesată de tot ce era nou și aventuros”, a spus prietena lui Pardazi, Melody Ozgoli, pentru CTV. „Viața era prea plictisitoare pentru ea și încerca mereu să facă ceva aventuros”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » O influenceriță TikTok a murit la 21 de ani, în timpul unui zbor cu paraşuta, în Canada. A deschis-o prea târziu