Antena Meniu Search
x

Galerie foto O îngrijitoare şi-a văzut moartea cu ochii, după ce un aligator a atacat-o în faţa unui grup de copii. Proprietarul parcului: "Reptila a avut o zi proastă"

O îngrijitoare de animale care a scăpat la limită de a fi mutilată de un aligator, în timpul unei petreceri de ziua copiilor, spune că iubeşte în continuare reptila şi nu concepe să fie pedepsită ca urmare a atacului.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 21.08.2021, 17:50

Luni au apărut în spaţiul public imaginile cu aligatorul care îşi strânge fălcile în jurul braţului lui Linsday Bull, în faţa unui grup de copii îngroziţi, în ceea ce trebuia să fie o zi de sărbătoare pentru cei mici. Incidentul teribil a avut loc la Scales & Tails din Salt Lake City, Utah.

Unul dintre vizitatori, Donnie Wiseman, a salvat-o pe femeie luând într-o fracţiune de secundă decizia de a se aşeza deasupra reptilei pentru a o împiedica să efectueze cunoscuta „mişcare mortală”, despicându-i braţul. Aceasta are loc atunci când crocodilii şi aligatorii îşi muşcă victimele apoi se zvârcolesc în apă pentru a le rupe în bucăţi.

Femeia dresa aligatorul de mai bine de trei ani

Lindsay, care a fost supusă unei intervenții chirurgicale pentru a-și salva brațul, spune că nu ar trebui să se întâmple nimic rău cu aligatorul, supranumit Darth Gator, potrivit Mirror.

Pe acelaşi subiect

„Vom lupta cât putem pentru a-l păstra. Atât timp cât este în grija noastră și este alegerea noastră, nu i se vor aplica consecințe. El făcea doar ceea ce face un animal”, a spus ea pentru Deseret News din Utah.

Femeia a spus că dresa aligatorul de mai bine de trei ani, astfel încât reptila răspundea la comenzi şi o lăsa inclusiv să îi ofere săruturi.

„Îl iubesc. Este ca un membru al familiei mele. Acest lucru este valabil pentru toți cei care lucrează acolo. Toată lumea îl iubește pe Darth”, a adăugat ea.

Incidentul a avut loc în momentul în care a încercat să hrănească aligatorul, a povestit Linsday, iar reptila i-a confundat mâna cu o bucată de carne, aşa că şi-a înfipt imediat colţii.

Proprietarul parcului de reptile Scales & Tails, Shane Richins, a confirmat că Darth este „în siguranță atâta timp cât îl avem în grija, sub protecţia noastră. Reptila a avut o zi proastă”. Grupul pentru drepturile animalelor Peta a lansat o petiție, solicitând închiderea Scales & Tails după incident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » O îngrijitoare şi-a văzut moartea cu ochii, după ce un aligator a atacat-o în faţa unui grup de copii. Proprietarul parcului: "Reptila a avut o zi proastă"