Antena Meniu Search
x

O italiancă a murit în brațele iubitului ei, la 2 luni după ce a fost mușcată de un păianjen

O italiancă de 46 de ani a murit în brațele iubitului ei, la două luni după ce a fost mușcată de un păianjen, notează Mediafax.

de Redactia Observator

la 17.01.2022, 18:44

O italiancă a murit în brațele iubitului ei, la 2 luni după ce a fost mușcată de un păianjen
- Profimedia

S-a întâmplat în Gabicce, o localitate din regiunea Marche, Italia. Cristina Calzoni, în vârstă de 46 de ani, a fost mușcată în spate de un „păianjen vioară", în septembrie anul trecut. Presa italiană scrie că atunci mușcătura nu părea gravă. Însă, în weekend, femeia s-a prăbușit la pământ și a murit sub ochii partenerului ei, care a încercat în zadar să-i facă un masaj cardiac.

Ambulanța a găsit-o pe femeie moartă, iar lângă ea se aflau câteva flacoane de medicamente pe jumătate goale, în principal analgezice. Moartea pare să fi fost naturală, însă ancheta va stabili dacă a fost cauzată de o supradoză de medicamente sau nu.

A fost muşcată de două ori

Iubitul femeii le-a povestit anchetatorilor că aceasta a fost mușcată pentru prima dată în septembrie, într-un loc unde Cristina Calzoni obișnuia să meargă să hrănească pisicile fără stăpân. La momentul respectiv, nu părea să fie nimic îngrijorător.

Apoi, Cristina s-a întors în noiembrie în același loc și a fost mușcată din nou de spate, în timp ce hrănea pisicile. A observat mușcătura repede, dar a crezut că un unguent sau un medicament ar fi fost de ajuns ca să-i treacă roșeața. Nu a fost așa. Durerile tot mai puternice de spate au obligat-o pe femeia de 46 de ani să se adreseze unui centru specializat din Bologna și să ia analgezice în doze mai mari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » O italiancă a murit în brațele iubitului ei, la 2 luni după ce a fost mușcată de un păianjen