Antena Meniu Search
x

O italianca, legată de scaun în timpul zborului, după ce ar fi lovit și scuipat echipajul unei companii indiene. Cum se apără femeia

Echipajul unei companii aeriene indiene a legat o italiancă de scaun, în timpul unui zbor, după ce aceasta ar fi lovit cu pumnul un membru al echipajului și l-ar fi scuipat pe un altul.

de Redactia Observator

la 31.01.2023, 15:43

O italianca, legată de scaun în timpul zborului, după ce ar fi lovit și scuipat echipajul unei companii indiene. Cum se apără femeia
O italianca, legată de scaun în timpul zborului, după ce ar fi lovit și scuipat echipajul unei companii indiene. Cum se apără femeia - Profimedia

Femeia, care călătorea cu un zbor Vistara din Abu Dhabi, a fost arestată luni în Mumbai și ulterior eliberată pe cauțiune. Avocatul ei a negat acuzațiile, spunând că este o „poveste falsă”. Însă compania aeriană a spus că personalul său a trebuit să o rețină pe femeie pentru „comportament indisciplinat și violent”, potrivit BBC.

Femeia ar fi fost legată după ce ar fi lovit un membru al echipajului

Ziarul The Times of India a raportat că un membru al personalului Vistara a susținut într-o plângere a poliției că pasagerul l-a lovit cu pumnul și l-a scuipat pe colegul său. Potrivit plângerii, membrul echipajului s-ar fi opus în momentul în care femeia s-a ridicat pe locul ei de la clasa economică, pentru a sta la business class. Vistara a spus într-o declarație că pilotul a luat decizia de a o lega pe femeie, din cauza comportamentului ei.

Avocatul femeii, Prabhakar Tripathi, a declarat pentru BBC că femeia se simțea „incomod” pe locul care i-a fost alocat și „a cerut să fie mutată pe un loc liber”, ceea ce a provocat unconflictcu echipajul. El a spus că nu i s-ar fi permis să folosească baia din cauza turbulențelor.

Pe acelaşi subiect

Mai târziu i s-a permis să meargă la toaletă, dar a fost legată la întoarcere”, a spus  Prabhakar Tripathi. El a negat, de asemenea, informațiile din presă care citau ofițeri de poliție care susțineau că femeia era beată.

Un înalt oficial al poliției din Mumbai a declarat reporterilor că femeia a fost legată pentru purtare necorespunzătoare”. Controlul abaterilor din partea pasagerilor aerieni a crescut în India după ce un bărbat a fost arestat în ianuarie pentru că ar fi urinat pe o pasageră, incidentul a stârnit critici cu privire la modul în care compania aeriană, Air India, a gestionat situația.

De atunci, mai multe cazuri de presupus comportament indisciplinat au fost raportate la bordul altor zboruri indiene.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » O italianca, legată de scaun în timpul zborului, după ce ar fi lovit și scuipat echipajul unei companii indiene. Cum se apără femeia