Antena Meniu Search
x

O companie aeriană indiană, amendată cu 37.000 de dolari după ce un pasager beat a urinat pe o femeie

Compania aeriană Air India a primit o amendă de 37.000 de dolari (aproximativ 34.000 de euro) pentru gestionarea unui incident în care a fost implicat un bărbat beat, care a urinat pe o pasageră în timpul unui zbor de la New York la New Delhi, a informat vineri presa indiană, informează AFP, citat de Agerpres.

de Redactia Observator

la 21.01.2023, 13:19

Air India
Amendă de 37.000 de dolari pentru Air India după ce un bărbat a urinat pe o pasageră - Facebook / Air India

În timpul zborului pe ruta New York-New Delhi din 26 noiembrie, bărbatul, în prezent încarcerat pentru acest incident şi care a negat faptele, ar fi urinat pe o femeie în vârstă de 72 de ani care zbura la clasa Business, potrivit presei indiene care a numit acest caz "pipigate".

Autoritatea indiană de reglementare în domeniul aviaţiei l-a amendat, de asemenea, pe directorul serviciilor de zbor al Air India cu 300.000 de rupii (circa 3.400 de euro), potrivit mass-mediei indiene. Pilotului avionului i-a fost suspendată licenţa pentru trei luni pentru că "nu şi-a făcut datoria" de a menţine siguranţa şi ordinea în aeronavă.

Directorul general al Air India, nevoit să-şi ceară scuze

Bărbatul, un cetăţean indian pe nume Shankar Mishra, angajat al băncii americane Wells Fargo, a fost autorizat să plece imediat după aterizarea avionului, fără a primi nicio sancţiune. Victima s-a plâns apoi de incident şi, după ce povestea a fost relatată pe larg în mass-media, poliţia l-a arestat pe bărbat câteva săptămâni mai târziu.

Banca americană Wells Fargo l-a concediat ulterior pe Shankar Mishra din funcţia de vicepreşedinte al filialei sale din India în urma acestor acuzaţii "profund tulburătoare". Directorul general al Air India, Campbell Wilson, a fost nevoit să-şi ceara scuze ca urmare a valului de critici în legătură cu gestionarea incidentului de către compania aeriană.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri externe » O companie aeriană indiană, amendată cu 37.000 de dolari după ce un pasager beat a urinat pe o femeie