Antena Meniu Search
x

O mamă a fost împuşcată în faţa fiicei sale de şase ani. Femeia a murit trei zile mai târziu la un spital din California

O copilă de şase ani va trăi toată viaţa cu o amintire de coşmar. Mama sa a fost împuşcată chiar în faţa sa. Incidentul a avut loc săptămâna trecută, în California, în ceea ce autorităţile cred că a fost o confuzie de identitate.

de Monica Palade

la 02.08.2021, 16:43

O mamă a fost împuşcată în faţa fiicei sale de şase ani. Femeia a murit trei zile mai târziu la un spital din California - Facebook

Jacqueline Flores, 25 de ani, abia parca, în timp ce fiica sa se afla pe locul din spate al maşinii, în Fresno, pe 27 iulie, când a fost împuşcată în cap, potrivit poliţiei.

Oamenii legii confirmă că fetiţa se afla în maşină în momentul când se trăgea asupra mamei sale. „Din fericire, copilul nu a fost rănit, dar un glonţ a intrat pe geamul din spate, unde se afla scaunul copilului”,   mai arată în comunicatul poliţiei.

A murit trei zile mai târziu

Ofiţerii şi echipele de urgenţă au depus eforturi uriaşe la faţa locului în încercarea de a o salva pe mamă. Flores a fost transferată la un spital local în stare foarte gravă. A murit trei zile mai târziu, mai spun poliţiştii.

Potrivit comunicatului, oamenii legii nu cred că Flores a fost cu adevărat ţinta şi că s-a făcut o greşeală de identitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » O mamă a fost împuşcată în faţa fiicei sale de şase ani. Femeia a murit trei zile mai târziu la un spital din California