Antena Meniu Search
x

O mamă a murit alături de cei 7 copii ai săi, după ce casa le-a luat foc. Tatăl este singurul supravieţuitor, dar se află în stare gravă la spital, în Franţa

Sfârşit tragic pentru o familie din Charly-sur-Marne, Aisne, Franţa. O mamă şi cei 7 copii ai săi au murit după ce un incendiu le-a cuprins casa. Singurul supravieţuitor, tatăl, este în stare gravă la spital.

de Monica Palade

la 06.02.2023, 09:43

O mamă a murit alături de cei 7 copii ai săi, după ce casa le-a luat foc. Tatăl este singurul supravieţuitor, dar se află în stare gravă la spital, în Franţa - Shutterstock

Cei opt dormeau la etajul doi al casei lor când focul a izbucnit incendiul, potrivit jandarmilor. Familia nu a avut nicio şansă. Tragedia a avut loc în noaptea de duminică spre luni.

 Tatăl este singurul supravieţuitor, dar se află în stare gravă

Pompierii din Aisne au confirmat pentru Le Parisien că au avut o operaţiune de amploare în satul de 2.600 de locuitori. La faţa locului au fost mobilizate „foarte multe mijloace, inclusiv două scări mari”. În total, aproximativ 80 de pompieri au fost nevoiți să stingă pe rând flăcările.

Potrivit jandarmeriei și pompierilor, cei șapte copii aveau vârste cuprinse între 2 și 14 ani. Tatăl a fost transferat la spital cu arsuri grave. Cauzele incendiului nu sunt încă cunoscute și sunt în curs de cercetare.

Copiii, cinci fete și doi băieți, și părinții lor dormeau la etajul doi al acestei case, când a izbucnit incendiul, a spus jandarmeria. Pompierii au fost anunțați la ora 12:52 printr-un apel de la vecini. Patru dintre copii erau din prima căsătorie a mamei, potrivit aceleiași surse.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » O mamă a murit alături de cei 7 copii ai săi, după ce casa le-a luat foc. Tatăl este singurul supravieţuitor, dar se află în stare gravă la spital, în Franţa