Antena Meniu Search
x

O mamă a patru copii, ucisă în faţa casei când se întorcea de la muncă, în Anglia. Criminalul a fost prins şi pus sub acuzaţie

Pe 28 ianuarie, o mamă a patru copii era înjunghiată chiar în faţa casei sale. Acum oamenii legii l-au pus sub acuzate pe principalul suspect de crimă.

de Monica Palade

la 11.02.2022, 13:55

Marina Shaban, 41 de ani, a suferit răni critice după incident şi a murit cbiar în faţa blocului din zona Bordesley Green, Birmingham. Femeia a fost găsită moartă în faţa casei, după ce a fost înjunghiată de mai multe ori, în jurul orei 19.00.

Ea a fost declarată moartă la fața locului, după atacul îngrozitor. Poliția a dezvăluit că Mohammed Arfan, în vârstă de 42 de ani, a fost acum acuzat oficial de uciderea ei în urma incidentului. Bărbatul de 42 de ani a fost acuzat și de deținerea unei arme ofensive.

A murit în faţa casei sale

După arestarea bărbatului, poliția a confirmat că Marina îl cunoştea. Familia femeii a fost informată și este susținută de ofițeri specialiști. „O mamă iubitoare, grijulie și dedicată, cu o personalitate fantastică și pofta de viață reală, ne-a fost luată în mod tragic mult prea curând. Lasă în urmă patru copii și o familie care a iubit-o, a admirat-o și a iubit-o profund. Întreaga familie este absolut devastată de moartea ei și îndemnăm pe oricine are informații să se prezinte”, a declarat mama femeii.

Poliția a căutat imagini de la camerele de supraveghere din zonă și i-a îndemnat pe șoferi să verifice dacă există imagini cu camera de bord după declanșarea anchetei privind crima. „Am acuzat un bărbat de uciderea Marinei Shaban. Marina, în vârstă de 41 de ani, a murit în urma mai multor răni înjunghiate la intrarea în casa ei din North Holme, Bordesley Green, pe 28 ianuarie.

Mohammed Arfan, în vârstă de 42 de ani, din Sladefield Road, Birmingham a fost, de asemenea, acuzat de posesie de armă ofensivă. Familia Marinei a fost informată și continuă să fie susținută de ofițeri specialiști în acest moment foarte trist. Știm că acesta va fi un șoc pentru vecini și pentru comunitatea locală. Acesta este cu adevărat un incident tragic și inima mea este alături de familia Marinei”, a declarat inspectorul Harjit Ubhi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » O mamă a patru copii, ucisă în faţa casei când se întorcea de la muncă, în Anglia. Criminalul a fost prins şi pus sub acuzaţie