Antena Meniu Search
x

Galerie foto O mamă a recunoscut că şi-a ucis doi dintre copii, după ce a intrat cu maşina într-un camion. Unul dintre copii abia împlinise 10 ani

O mamă de 35 de ani a recunoscut că a provocat moartea copiilor săi, de 4 şi 10 ani, după ce a intrat cu maşina într-un camion.

de Monica Palade

la 16.02.2022, 17:48

Femeia a pledat vinovat la două capete de acuzare prin conducere periculoasă care a dus la moartea celor doi, după ce Opelul Astra alb pe care îl conducea s-a ciocnit de un camion lângă Milton Keynes.

Mary McCann a fost acuzată că și-a ucis fiul Smaller în ziua în care a împlinit 10 ani și pe fiica ei, Lilly, în vârstă de patru ani. Cei doi copii se aflau în spatele maşinii.

A fugit după ce a fost pusă sub acuzare

Mama a fugit timp de aproape o săptămână, după ce a fost pusă sub acuzare. Șoferul camionului a scăpat nevătămat în accidentul care a închis autostrada timp de 12 ore.

Un membru al familiei a povestit atunci că femeia se întorcea de la o petrecere din Londra. "Din păcate, nu știm unde este. Am fost anunțați de avocatul ei că nu s-a putut lua contactul cu ea. Adresa raportată era la sora ei, dar nu este acolo. A fost și înmormântarea copiilor ei săptămâna aceasta", a declarat, la rândul lui, anchetatorul Heather Stangoe. "Copilul ei de un an este cu bunica lui și e în siguranță. Ea nu mai e la adresă. A dat un număr de telefon. Am încercat să o contactăm la acel număr, dar nu răspuns nimeni". Nu știm ce are de gând", a spus avocatul apărării.

Tragedia a avut loc la doar câteva ore după ce Smaller și-a sărbătorit cea de-a 10-a aniversare împreună cu familia și aceasta se întorcea acasă în Derby.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » O mamă a recunoscut că şi-a ucis doi dintre copii, după ce a intrat cu maşina într-un camion. Unul dintre copii abia împlinise 10 ani