Antena Meniu Search
x

Galerie foto O mamă a unui copil şi iubitul ei au abuzat două minore, în UK. Victimele, mărturii cutremurătoare: "Îmi doream să mor de fiecare dată când îmi aminteam"

O mamă a unui copil și iubitul ei violator au ajuns în spatele gratiilor pentru că au agresat sexual două fete tinere. Femeia a plâns în instanţă, în timp ce victimele au vorbit despre abuzurile îngrozitoare la care au fost supuse.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 10.05.2022, 17:24

În momentul în care Tiffany Eccles, în vârstă de 27 de ani, și John Mills, în vârstă de 38 de ani, au primit sentinţa de 7 ani de închisoare, respectiv 13 ani de închisoare, rudele tinerelor au izbucnit în aplauze și au strigat: „Nenorociți murdari, sperăm să putreziţi”.

Eccles și Mills au fost arestați în noiembrie anul trecut, după ce fiica unuia dintre prietenii săi i-a spus mamei sale că a fost abuzată de cuplu pe o perioadă de patru ani, începând cu vârsta de doar opt ani. O altă victimă s-a prezentat în instnaţă după ce a aflat de arestare și i-a spus unui profesor de la școală că a fost de asemenea o victimă a celor doi, relatează The Sun. S-a dovedit că încercările lor s-au încheiat abia atunci când restricțiile de izolare din cauza Covid-19 i-au împiedicat să mai întâlnească fetele.

Mărturiile pline de emoţie ale celor două victime, ambele minore

Grădinarul peisagist Mills, din Bury, Greater Manchester și-a violat prima victimă de cel puțin cinci ori și a forţat-o pe fată să-l privească pe el și pe Eccles făcând sex.

Pe acelaşi subiect

Într-o declarație, prima victimă, acum în vârstă de 14 ani, le-a spus ofițerilor, printre lacrimi: „Acest lucru m-a făcut să nu mai vreau să trăiesc pe pământ. Îmi doream să mor de fiecare dată când îmi aminteam și până la vârsta de 14 ani, am încercat să-mi iau viața de patru ori. Ceea ce mi-ați făcut a fost bolnav și amândoi meritați tot ce veţi primi. Mi-ai distrus viața, dar nu voi mai fi redusă la tăcere. Înainte să se întâmple toate astea, eram o fată strălucitoare și încrezătoare, care se plimba cu un zâmbet permanent pe buze. M-am bucurat de viață ca orice alt copil și aţi stricat asta. Acum, când închid ochii noaptea, tot ce îmi amintesc sunt lucrurile respingătoare pe care mi le-aţi făcut. Aţi profitat de mine - un copil și un minor - și știaţi că nu pot riposta. Să raportez la poliție este răsplata mea, deoarece sunt suficient de puternică încât să-mi dau seama că nu mă veţi mai ruina. Vreau să staţi acolo și să mă ascultați așa cum am făcut cu voi când aţi făcut toate acele lucruri oribile. Ascultaţi-mi cuvintele - ceea ce aţi făcut nu mă va defini”.

A doua victimă, acum în vârstă de 16 a spus: „Am fost supusă unor lucruri oribile la care niciun copil nu ar trebui să fie supus vreodată. Au făcut ce au vrut, indiferent de sentimentele mele. M-au manipulat".

Femeia a participat la ororile la care erau supuse cele două copile şi nu a încercat să ia măsuri

La Curtea de Judecată din Minshull Street, Manchester, Tiffany Eccles, de asemenea, din Bury și care are un fiu mic, a fost condamnată la șapte ani și două luni de închisoare după ce a recunoscut că s-a implicat în activități sexuale în prezența unui copil sub 13 ani și a manipulat un copil să se angajeze în activități sexuale. 

Mills a fost condamnat la rândul său la 19 ani și trei luni de închisoare după ce a recunoscut acuzaţiile de viol, agresiune prin penetrare, agresiune sexuală și determinarea un copil să se angajeze în activități sexuale.

Mills și-a ținut capul în mâini, iar partenera sa a început să plângă în timp ce judecătorul Bernadette Baxter a spus: „Nu a existat literalmente niciun moment de alinare pentru acești copii fără apărare când erau cu voi”.

Prima victimă a fost vizată după ce Mills s-a împrietenit cu tatăl ei. Primul atac ar fi avut loc în timpul unei excursii de camping la care au participat cuplul, tatăl tânărului și alți prieteni. Mills a violat-o pe fată în timp ce Eccles se afla într-un alt dormitor, știind ce se întâmpla. A violat-o și pe o canapea de la el acasă.

În timpul audierii, mamele ambelor fete au dat, de asemenea, declarații pline de emoție în care au detaliat durerea lor la aflarea a ceea ce au păţit fetele.

Avocata femeii: "O ameninţa că o părăseşte dacă nu se conformează cerinţelor lui"

Avocata lui Tiffany, Anna Chestnutt a spus că aceasta a început să se întâlnească cu Mills la vârsta de 18 ani și a încercat atenuarea pedepsei sale, spunând: „Infracțiunea a fost instigată doar de Mills și ea a acționat sub conducerea lui. Ea a suferit de abuz emoțional și manipulare din partea lui. A înjosit-o și a lăsat-o prinsă și cu frică de el. O amenința că o părăsește dacă ea nu se conformează cerințelor lui”.

Într-o scrisoare adresată instanței, Mills a recunoscut: „Știu că am provocat multe traume, răni și dureri multor oameni. Nu pot să retrag ceea ce am făcut și să corectez, dar mi-aș dori să pot. Nu m-am gândit la acțiunile mele atunci, dar îmi dau seama că am distrus vieți și oameni nevinovați suferă acum pentru ceea ce am făcut. Sper că în cele din urmă își vor găsi pacea”.

Eccles și Mills au primit, de asemenea, ordin să semneze Registrul infractorilor sexuali și să respecte un ordin de prevenire a vătămărilor sexuale pe termen nedeterminat. Ambilor li s-a interzis să le contacteze pe fete în baza unui ordin de restricție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » O mamă a unui copil şi iubitul ei au abuzat două minore, în UK. Victimele, mărturii cutremurătoare: "Îmi doream să mor de fiecare dată când îmi aminteam"