Antena Meniu Search
x

"Te culci cu mine acum sau mai aduc 20 de oameni". O minoră din Ucraina povesteşte drama trăită. Un soldat rus a intrat în casă şi a violat-o

Acuzaţii şi mărturii cutremurătoare au fost făcute de o adolescentă din Herson care a povestit trauma prin care trece, după ce a fost abuzată de soldaţii ruşi, la scurt timp după ce aceştia au invadat oraşul.

de Redactia Observator

la 28.04.2022, 15:45

O minoră din Ucraina povesteşte drama trăită
O minoră din Ucraina povesteşte drama trăită

Ea a povestit despre momentul în care un soldat beat a intrat în casa ei, la mijlocul lunii martie şi a început să se intereseze despre situaţia familiei sale, potrivit CNN.

"A întrebat câţi ani au fiecare. Era acolo o fată de 12 ani, alta de 14 ani şi eu care aveam16 ani. Prima dată a chemat-o pe mama într-o altă cameră. I-a dat drumul repede. Apoi m-a chemat pe mine şi a început să ţipe. A început să îmi spună să mă dezbrac. Eu i-am spus că nu o să o fac şi a început să strige şi mai tare. Mi-a spus că dacă nu mă dezbrac mă va omorâ. Când m-am opus el a inceput să mă strângă de gât şi a spus că mă va omorî şi că - fie te culci cu mine acum, fie mai aduc alţi 20 de bărbaţi", a povestit copila.

Adolescentele, victime ale abuzurilor soldaţilor ruşi

Emoţionată, adolescenta a descris pe bărbatul care a violat-o spunându-şi că îşi aminteşte faptul că avea ochii albaştri, acesta fiind singurul lucru pe care l-a putut vedea clar, pentru că în încăpere era întuneric. Dasha a spus că, după ce a fost violată, făptașul ei a încercat să o atace din nou de mai multe ori până când doi lunetişti ruși au intervenit în ajutor, ducând-o pe ea și pe familia ei într-o altă casă.

La aproximativ o săptămână după presupusul atac, rușii au părăsit satul ei. Un raport al Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE), publicat pe 13 aprilie, a constatat încălcări ale dreptului internațional umanitar de către forțele ruse în Ucraina, menționând că „rapoartele indică cazuri de violență de gen în legătură cu conflicte, cum ar fi violul, violență sexuală sau hărțuire sexuală”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » "Te culci cu mine acum sau mai aduc 20 de oameni". O minoră din Ucraina povesteşte drama trăită. Un soldat rus a intrat în casă şi a violat-o