Antena Meniu Search
x

Foto O mamă cu inima frântă încearcă să fugă din maternitate cu un bebeluș, după ce al ei s-a născut mort, în Brazilia

O mamă cu inima frântă s-a deghizat în asistentă medicală și a încercat să fure un nou-născut dintr-un spital din Brazilia, după ce a suferit un avort spontan la final de sarcină și și-a pierdut propriul bebeluș.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 18.07.2021, 17:48

Talita Meireles plănuia să ia un alt bebeluș din spital și să-l crească ca fiind al ei, pentru că gândul de a-și anunța familia că nu mai are copil era imposibil de îndurat. Tânăra de 23 de ani suferea de depresie post-natală după ce și-a pierdut copilul spre final de sarcină.

Femeia de 23 de ani a luat bebelușul altei mame și a încercat să plece cu el din maternitate

Îmbrăcată ca asistentă medicală, a recunoscut că a luat un copil de la o altă mamă din secție și apoi a încercat să părăsească spitalul cu copilul în brațe.

Tânăra, din Curtiba, Brazilia, a declarat poliției: "Mi-am pierdut copilul. Pur și simplu nu am vrut să-i spun familiei mele că a murit. Nu am vrut să spun nimănui. Chiar nu știu ce mi s-a întâmplat. Eram disperată", scrie Mirror.

Pe acelaşi subiect

Întrebată unde este soțul ei, ea a spus că bărbatul călătorește și apoi a adăugat: "Sunt singură. Nu am pe nimeni cu mine. Nu știu ce mi-a trecut prin cap".

Femeia a spus că își pierduse bebelușul cu câteva zile înainte și nu și-a dat seama ce face: „M-am dus să mă uit la copii. Am vrut să iau unul în brațe. Și așa s-a întâmplat totul. Nu am vrut să fac nimic rău".

Tânăra le-a spus polițiștilor că nu și-a dat seama ce face, când a încercat să răpească un bebeluș

Ea le-a spus polițiștilor că nu i s-a cerut să se înregistreze la sosirea la maternitate pentru că chiar în acel moment se făcea schimbul de tură. Apoi a văzut uniforma unei asistente într-un vestiar și a îmbrăcat-o pentru a vedea bebelușii.

A găsit un copil cu mama sa și a spus că trebuie să-l ia pentru teste. A fost surprinsă după ce s-a schimbat din uniforma asistentei, iar personalul a observat că nu purta o brățară de pacientă în timp ce purta nou-născutul în brațe.

Copilul a fost dus înapoi la mamă naturală iar asistentele din maternitate au chemat poliția. Nu se știe dacă tânăra a fost arestată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » O mamă cu inima frântă încearcă să fugă din maternitate cu un bebeluș, după ce al ei s-a născut mort, în Brazilia