Meniu
Search
x

Video Imagini cu un bărbat care fură un băiețel de cinci ani din fața mamei sale și îl bagă cu forța într-o mașină. Reacția salvatoare a femeii

O tentativă de răpire a fost surprinsă de camerele de supraveghere pe o stradă din New York. Un băiețel a fost smuls de pe trotuar, din fața mamei sale, și băgat cu forța într-o mașină oprită la marginea drumului. Din fericire, mama băiatului reușește apoi să-l tragă înapoi pe copil prin geamul mașinii.

De Ana Maria Ghiarasim la 17.07.2021, 16:33

Polițiștii au publicat imaginile înfiorătoare surprinse joi seară, în jurul orei 20.00, pe Hillside Avenue din Queens. În imagini se vede cum un bărbat coboară dintr-o mașină parcată în grabă, aleargă spre trotuar și smulge un băiat de cinci ani care se plimba cu familia sa. Un alt bărbat rămâne în mașină.

Îl împinge pe copil pe scaunul din spate și intră pe scaunul șoferului - dar între timp, mama băiatului și alți doi copii s-au repezit la mașină, încercând să deschidă ușile. În cele din urmă, reușesc să-l tragă pe băiat prin geamul pasagerului din față, înainte ca mașina să pornească. 

Pe acelaşi subiect

Băiețelul nu a fost rănit în tentativa de răpire

Mama, Dolores Diaz, în vârstă de 45 de ani, a declarat pentru NBC 4 New York că ea și cei trei copii ai ei se aflau în drum spre serviciul soțului ei, unde trebuiau să se întâlnească, când fiul ei a fost la un pas de a fi răpit, scrie Insider.

Din fericire, reacția salvatoare a femeii a făcut ca băiatul să nu rămână în mașina răpitorilor săi. Țipetele femeii au atras atenția unor bărbați din zonă care s-au repezit la șoferul mașinii, însă a fost prea târziu să-l mai oprească.

Suspectul era însoțit de un bărbat de aproximativ 60 de ani

Poliția a publicat imaginile cu suspectul tentativei de răpire și însoțitorul său, un bărbat cu pielea deschisă în jur de 50 sau 60 de ani. Potrivit NBC 4 New York, James McGonagle, un tânăr de 24 de ani, a fost arestat vineri seară sub acuzații de răpire. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Imagini cu un bărbat care fură un băiețel de cinci ani din fața mamei sale și îl bagă cu forța într-o mașină. Reacția salvatoare a femeii