Antena Meniu Search
x

O mamă de 28 de ani a murit subit la un carnaval din UK, după ce le-a spus prietenilor că "îi bate inima într-un mod ciudat"

O femeie de 28 de ani, mamă a doi copii, a murit în urma unui stop cardiac, în timp ce se afla la un carnaval din Notting Hill, alături de o prietenă. I-a spus acesteia că inima îi bate „într-un mod ciudat”, apoi s-a prăbuşit la pământ.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 09.11.2022, 17:48

O mamă de 28 de ani a murit subit la un carnaval din UK, după ce le-a spus prietenilor că "îi bate inima într-un mod ciudat" - Shutterstock

Shaynah Olyvia Smart, în vârstă de 28 de ani, a suferit un stop cardiac la Carnavalul de la Notting Hill. Ieşise în oraş de aproape o oră când a remarcat să inima îi bate într-un mod anormal. Nu a mai apucat decât să-i spună acest lucru unei prietene, apoi a leşinat. A fost transportată de urgenţă la spital, dar la scurt timp a fost declarat decesul, relatează Mirror. Mătuşa femeii a descris-o drept un om „bun, cald, o mamă incredibilă”; familia este în stare de şoc, nimeni nu înţelege cum a putu fi posibilă o asemenea tragedie.

Doi copii rămân orfani de mamă

Femeia lasă în urmă doi copii: Jeshane, în vârstă de 7 ani şi Jaziah, în vârstă de 2 ani, care rămân în grija tatălui lor.

„Era o mamă incredibilă, i-a iubit atât de mult și este sfâșietor că Jaziah va crește fără să știe cine este”, a mărturisit mătuşa, Melanie.

Pe acelaşi subiect

Shaynah se afla la un carnaval organizat în vestul Londrei, când le-a spus prietenilor şi familiei cu care era: „inima mea bate ciudat”. Câteva clipe mai târziu s-a prăbuşit la pământ. A fost cărată pe braţe până la un cort medical amenajat în apropiere, iar de acolo transportată de urgenţă la Spitalul St Mary.

„Totul s-a întâmplat atât de repede, am primit un telefon în care mi se spunea că era dusă la spital, dar până când am ajuns acolo, murise”, a povestit Melanie.

Potrivit raportului post-morten, nu a putut fi identificată cauza exactă pentru care femeia a suferit stopul cardiac. Băuse foarte puţin alcool în acea zi; medicii nu au reuşit să descopere un declanşator evident, potrivit familiei.

Jeshane înţelege ce se întâmplă şi se simte rău uneori, ceea ce ne e greu să auzim atunci când ne sună şi vorbim. Jeziah știe că mama nu este acolo, dar este atât de mic încât nu știe de ce, ceea ce este de asemenea sfâșietor. Vom face un document pentru el în care să adugăm poze şi fotografii pentru a le putea vedea când va mai creşte”, a mai spus mătuşa femeii.

Strângere de fonduri pentru familia afectată de tragedie

Prietenii și familia au strâns bani pentru a le oferi băieților lui Shaynah viitorul strălucit pe care și-l dorea aceasta pentru ei. Toate donaţiilor vor fi astfel folosite ulterior în educaţia acestora şi pentru orice alte lucruri necesare copiilor.

„Vrem doar să ne asigurăm că băieții au un viitor sigur, deoarece asta și-ar fi dorit Shaynah. Au fost atât de mulți oameni generoși care au donat și am dori să le mulțumim”, a adăugat Melanie.

Shaynah, care s-a născut în College Park, dar a locuit în Kensington cu băieții ei, făcea voluntariat la Consiliului Hammersmith și Fulham pentru servicii sociale.

Se pricepea tare bine, cred că pentru că era, în mod natural, o persoană foarte grijulie. Muncea din greu pentru a face din asta o carieră și, după ce a murit, cei de acolo ne-au spus că plănuiau să-i ofere un post permanent. Era loială și altruistă, de multe ori îi ajuta pe ceilalți atât de mult încât a uitat de ea însăși. Era, de asemenea, cu adevărat plină de viaţă și avea un simț al umorului extrem de bun, a conchis mătuşa ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » O mamă de 28 de ani a murit subit la un carnaval din UK, după ce le-a spus prietenilor că "îi bate inima într-un mod ciudat"