Antena Meniu Search
x

Galerie foto O mamă de 29 de ani, fiul de 9 ani şi un prieten de familie, scoşi fără viaţă dintr-un lac. Un alt băieţel de 7 ani este în stare critică, în UK

O mamă, fiul ei de nouă ani și un prieten de familie au fost scoşi fără viaţă dintr-un lac, din Scoţia. O întreagă comunitate plânge şi suspină în faţa veştilor cutremurătoare. Cel puţin alte 30 de persoane au murit în ultima săptămână, în condiţii similare, în Marea Britanie.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 26.07.2021, 15:35

Edina Olahova, în vârstă de 29 de ani, și micuțul Rana Haris Ali ar fi murit împreună cu Ali Mohammah Asim Raza, în vârstă de 41 de ani, în Loch Lomond. Cel de-al doilea băiat, în vârstă de doar 7 ani, fiul lui Asim Raza, se află în stare critică şi luptă pentru viaţa sa. Copilul a fost internat la Terapie Intensivă într-un spital din Glasgow, în urma tragediei, însă medicii sunt rezervaţi.

Soţul Edinei şi tatăl lui Rana, Waris Ali, se afla de asemenea alături de ei în ziua fatidică. Trebuia să fie doar o mini-excursie menită să le aducă relaxarea, la Pulpit Rock, la sud de Ardlui. Cele două familii pot fi văzute râzând în fotografiile făcute lângă malul lacului, cu doar câteva ore înainte de tragedie. Cei mici aveau zâmbetul până la urechi, bucurându-se de apă într-una dintre cele mai călduroase zile din Scoţia, potrivit The Sun.

„Poliţia a fost chemată sâmbătă, 24 iulie 2021, în jurul orei 18.40 în urma unei sesizări privind un incident lângă lacul din Pulpit Rock, Ardlui. A avut loc o operaţiune cu mai multe echipaje, dar, din păcate, trei persoane au fost declarate moarte la faţa locului. Identificarea formală trebuie să aibă loc, dar familia unui bărbat de 41 de ani, a unei femei de 29 de ani și a unui băiat de nouă ani a fost informată. Un băiat de șapte ani a fost dus cu o ambulanță la Spitalul Regal pentru Copii din Glasgow și se află în prezent internat la Terapie Intensivă” a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

30 de decese în condiţii similare, în ultima săptămână, în Marea Britanie

Pe acelaşi subiect

Tragedia are loc după un şir lung de decese în condiţii similare care au avut loc în ultima vreme, în marea Britanie. Temperaturile ridicate i-au făcut pe oameni să meargă să se răcorească în râuri şi lacuri, fără să se gândească că şi-ar putea găsi sfârşitul. Un bărbat cu vârsta aproximativă între 50-60 de ani a fost găsit mort în canalul Grand Union din Londra, în această săptămână. Poliţiştii nu au putut să îl identifice încât să poată informa familia. Cel puţin alte 30 de persoane au murit în ultima săptămână înecate. 

Mama doi copii, Natasha Core, în vârstă de 30 de ani, s-a înecat salvându-şi fiul de doar 9 ani, dintr-un lac. A reuşit să îl scoată teafăr la ţărn, în Lough Gowna, Irlanda, miercuri seara, dar ea a fost trasă de curenţii puternici şi nu a reuşit să se salveze. „Era o persoană deschisă, o mamă bună, mereu acolo pentru copiii ei. Pur şi simplu o mamă minunată. A murit prea curând; a murit ca erou” a declarat fratele ei, Jason Mooney.

Un școlar, în vârstă de 11 ani, s-a înecat ieri într-un parc din Stonehouse, Lanarkshire. Și boxerul adolescent Frank Varey, în vârstă de 16 ani, s-a înecat joi în râul Dee, Cheshire. A fost găsit după o amplă misiune de căutare de șapte ore. Cu puţin timp înainte apăruse într-un videoclip postat pe reţelele de socializare, bucurându-se alături de prieteni de apă şi distracţie. Prietenii i-au lăsat zeci de mesaje de condoleanţe. Inclusiv campionul mondial la categoria grea, Tyson Fury, a lăsat un ultim mesaj: "Odihneşte-te în pace Frank. Ai fi fost un campion mondial”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » O mamă de 29 de ani, fiul de 9 ani şi un prieten de familie, scoşi fără viaţă dintr-un lac. Un alt băieţel de 7 ani este în stare critică, în UK