Antena Meniu Search
x

Adolescent de 16 ani, înecat în râu, după ce a mers la scăldat cu prietenii, în UK: "Te iubesc frate. Am încercat tot ce am putut pentru a te salva"

Tragedie cumplită pentru o întreagă familie, după ce fiul lor, un adolescent de 16 ani, pasionat de box, s-a înecat în râu, după ce a mers la scăldat cu prietenii într-o zi caniculară.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 23.07.2021, 21:36

Frank Varey, în vârstă de 16 ani, şi-a pierdut viaţa în mod tragic când a intrat să se scalde în râul Dee din Chesire. Incidentul teribil a avut loc joi. Intenţiona doar să se răcorească, dar din cauza curenţilor puternici nu a reuşit să revină la mal de unul singur. Prietenii au sunat imediat la salvare, declarând că adolescentul nu a mai ieşit din apă, o echipă de scafandri au pornit în căutarea băiatului, în jurul orei 14:30, joi. Trupul neînsufleţit a fost găsit câteva ore mai târziu, chiar înainte de ora 20:00.

“În urma căutărilor privind un adolescent dispărut în Chester, poliţia a găsit un cadavru. Tânărul de 16 ani a fost raportat dispărut în jurul orei 14.30, joi, 22 iulie, după ce s-a făcut nevăzut în timp ce înota în râul Dee. Au fost efectuate căutări ample pe tot parcursul după-amiezii și până seara. Echipele plecate în misiune au găsit un cadavru în râu cu puțin înainte de ora 20:00. Identificarea formală nu a avut încă loc, dar credem că trupul aparţine băiatului dispărut. Familia adolescentului a fost informată și primeşte sprijinul ofiţerilor special instruiţi” a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei Chesire.

„Din păcate este al doilea deces de acest gen din această săptămână, în judeţ. Pare a fi un alt tragic accident şi gândurile noastre sunt alături de familia băiatului în acest moment extrem de dificil” a declarat şi episcopul Myra Ball.

Frank postase mai mutle imagini pe reţelele sociale cu puţin timp înaintea tragediei. Ajunsese pe malul râului Chester împreună cu colegii săi. Mai multe videoclipuri l-au surprins sărind alături de ceilalţi în râu, bucurându-se de vremea bună şi de compania celor dragi. Nimeni nu s-ar fi gândit că, la finalul zilei, toată bucuria surprinsă în imagini se va transforma în lacrimi, durere şi disperare.

„Odihneşte-te în pace Frank. Te iubesc frate. Am încercat tot ce am putut pentru a te salva. Am inima sfărâmată. Vă rog pe toţi, staţi departe de râuri” a spus un prieten care fusese alătur de adolescent la râu, în acea zi.

Tyson Fury, mesaj de adio pentru adolescentul boxer

Reţelele de socializare au fost invadate de zeci de mesaje de adio din partea rudelor, prietenilor, dar mai ales a celor care l-au cunoscut şi apreciat ca sportiv. Inclusiv boxerul britanic Tyson Fury a transmis un mesaj de condoleanţe şi a adus un tribut adolescentului. Frank câştigase mai multe titluri şi visa să devină boxer profesionist.

„Odihneşte-te în pace Frank. Ar fi fost un viitor campion mondial. Talentat şi popular, el a câştigat mai multe titluri naționale și a reprezentat Anglia în Campionatul European” a scris boxerul în semn de comemorare.

„Cu mare tristețe ne luăm rămas bun de la unul dintre boxerii noștri din Anglia, Frank Varey, care a murit din păcate în această după-amiază după ce s-a înecat în râul Cheshire”, a declarat şi un purtător de cuvânt al clubului sportiv Rhoose Boxing Club, unde Frank se antrena vara cu tatăl său.

„Frank era un personaj mai mare decât viața. Niciun băiat nu ar trebui să-și piardă viața la 16 ani. Este o zi tristă pentru comunitatea boxului și gândurile mele sunt alături de familie” a continuat John Stubbs, antrenor de box în Anglia, potrivit Mirror.

Shiney Singh, antrenor al echipei de talente din Anglia, a adăugat: „Mi se frânge inima să scriu acest lucru. Am pierdut o bucată de viaţă când l-am pierdut pe Frank Varey. Abia ieri era în sala de gimnastică în căutarea unui ‘milion de dolari’ și nu aveam nicio îndoială în mintea mea că avea să spargă selecțiile la Euro. Iubea sportul şi lumina încăperea în care se antrena”

Mătușa tânărului de 16 ani a spus că „nu există cuvinte” pentru a descrie tragedia: „Frumosul meu prim nepot, nu există cuvinte. Vă rog să-i păstrați pe sora și cumnatul meu și pe familia noastră întreagă în rugăciunile voastre, Dumnezeu știe că avem nevoie de ele # TeamVarey. Viață deplină înaintea lui."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să vă reparaţi maşina în service-ul de la colţ de stradă?

Observator » Mapamond » Adolescent de 16 ani, înecat în râu, după ce a mers la scăldat cu prietenii, în UK: "Te iubesc frate. Am încercat tot ce am putut pentru a te salva"