Antena Meniu Search
x

Foto O mamă de 31 de ani din Anglia şi-a pus capăt zilelor, după ce fiica ei a ieşit în oraş cu tatăl său. Femeia a lăsat un bilet de adio

Tragedie fără margini pentru o întreagă familie. O femeie de 31 de ani a fost găsită moartă în casă de partenerul ei, după ce s-a întors cu fiica lor din oraş. Şi-ar fi pus capăt zilelor fiind convinsă că relaţia pe care o avea se destrămase.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 27.07.2022, 11:03

Indre Razutyte
O mamă de 31 de ani din Anglia şi-a pus capăt zilelor, după ce fiica ei a ieşit în oraş cu tatăl său - Facebook / Nath Price

O familie cu inima zdrobită a adus un omagiu unei mame care a fost găsită moartă de partenerul ei. Se întorcea cu fiica sa acasă după ce mâncaseră în oraş când au făcut descoperirea îngrozitoare.

Nu putea accepta ideea unei despărţiri

Indre Razutyte, în vârstă de 31 de ani, a fost găsită fără viaţă în casa acestora din Pontefract. Nathan Price, partenerul ei, tocmai se întorsese acasă cu fiica lor. Poliţia şi o ambulanţă au ajuns la scurt timp , însă paramedicii au declarat decesul la faţa locului, spre disperarea familiei.

O declarație a lui Nathan către medicul legist, la Tribunalul Coronerului Wakefield, marți, 26 iulie, a confirmat că el și Indre, născută în Lituania, se despărţiseră în zilele dinaintea incidentului tragic și de atunci începuseră să discute despre cum să fie co-părinți pentru fiica lor. A spus că venise acasă la Indra mai devreme în acea zi pentru a scoate fetiţa în oraş să mănânce. I-a dat mesaj la întoarcere, însă femeia nu a răspuns.

Pe acelaşi subiect

Femeia a lăsat un bilet de adio

Când a ajuns a descoperit casa goală, cu luminile stinse. Şi-a dus fiica în interior printr-o seră descuiată din spatele casei, înainte de a observa un bilet lăsat pe blatul bucătărie.

„Am văzut un bilet pe blatul din bucătărie când am intrat. Am fost îngrijorat, nu-mi venea să le citesc – am fost îngrijorat și am sunat la poliție”, a spus el, potrivit Mirror.

Polițiștii au sosit la ora 19.02 și cei trei au căutat-o pe Indre. PC Barraclough a fost primul care a văzut-o prin ușile de sticlă care duceau la garaj și a fost chemată o ambulanță. Nathan și PC Barraclough au reușit să spargă fereastra care ducea la garaj. Au încercat să îi acorde primul ajutor, dar paramedicii au declarat decesul la scurt timp.

Mama tinerei, distrusă de vestea cumplită

Mama lui Indre a spus într-o declarație scrisă, citită de asistentul legist, John Hobson, că moartea Indrei a fost un șoc total pentru familie, fiica ei era „puternică” şi îşi făcuse planuri să o viziteze acasă, în Lituania, cu doar câteva zile înainte. Nu credea că avea să clacheze în urma despărţirii, ci doar că va trece printr-o perioadă dificilă din care îşi va reveni şi va fi mai puternică.

Reamintindu-şi schimburile de mesaje din zilele care precedau tragedia, femeia a mărturisit: „Conversațiile au fost destul de normale, fără nimic care să-mi provoace îngrijorări. Îmi este foarte greu să cred și să înțeleg. Indre a fost o persoană foarte puternică și nu a afișat niciodată semne care ar fi vrut să-și ia viața. I-am vizitat ultima oară pe ea și pe Nathan în octombrie 2021 - ambii păreau diferiți și părea că ar urma să meargă pe drumuri separate. Am crezut că încercau să se împace”.

"Ofer condoleanțe și mulțumesc pentru eforturile de a veni în țară pentru a fi aici pentru fiica dvs astăzi. Condoleanțe și fiicei lui Indre și, de asemenea, domnului Price", a conchis aistentul legist, John Hobson.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » O mamă de 31 de ani din Anglia şi-a pus capăt zilelor, după ce fiica ei a ieşit în oraş cu tatăl său. Femeia a lăsat un bilet de adio