Antena Meniu Search
x

O mamă s-a aruncat de pe o stâncă împreună cu cei doi copii ai ei, de 2 și 4 ani. Tragedie la Creux du Van, în Elveția

Tragedie la Creux du Van, un amfiteatru stâncos natural din cantonul elvețian Neuchatel, acolo unde o mamă în vârstă de 37 de ani s-a aruncat în gol împreună cu cu cei doi ai ei. Alarma a fost dată de duminică dimineață, după ce un turist a văzut-o pe femeie prăbușindu-se de pe o stâncă.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 26.07.2022, 14:05

O mamă s-a aruncat de pe o stâncă împreună cu cei doi copii ai ei. Tragedie la Creux du Van, în Elveția - Profimedia

O tânără de 37 de ani s-a sinucis împreună cu copiii ei de 2 și 4 ani, sărind de la zeci de metri înălțime, pe Creux du Van, un amfiteatru stâncos natural din cantonul Neuchâtel.

Potrivit publicației Quotidiano Nazionale, alarma a fost dată duminică dimineață, puțin după 9.30, de un turist, care a anunțat că o persoană ar fi căzut de pe o stâncă.

Micuții, găsiți fără suflare la câțiva metri de trupul fără viață al mamei lor

Bărbatul s-a gândit că este vorba despre un accident, însă, odată cu identificarea cele trei cadavre și demararea cercetărilor, gestul intenționat a părut imediat evident. Primele indicii arată că victima, o femeie de 37 de ani din Val de Travers, s-a sinucis aruncându-se de pe stâncă împreună cu cei doi copii ai săi. Micuții au fost găsiți fără suflare la câțiva metri de trupul fără viață al mamei lor.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Dublă crimă și sinucidere" 

Ministerul public continuă investigațiile, pentru a stabili cauzele tragediei, dar primele elemente par să picteze tabloul trist al unei drame de familie. 

Pentru poliție, însă, nu există niciun dubiu: este vorba despre o dublă crimă și o sinucidere.

Anchetatorii, după ce au ascultat mărturiile, s-au convins de traseul gestului voluntar. Oamenii legii încă nu au dezvăluit dacă a fost sau nu găsită și o scrisoare de adio.

Precedent tragic, în 2015

În urmă cu 7 ani, în august 2015, în aceeași zonă, au fost găsite cadavrele unui tată și a celor doi copii ai săi, o fetiță de 3 ani și un băiețel de 2 ani. Într-o scrisoare, găsită în mașină, bărbatul făcea vorbea despre situația familială, aflându-se în război cu fosta soție pentru custodia copiilor.

Iulia și-a luat copii în brațe și a sărit în gol, în Timișoara

Un caz la fel de cutremurător a avut loc în România, la începutul lunii mai, când o tânără de 33 de ani s-a aruncat în gol împreună cu cei doi copii ai săi, de la etajul 10 al unui bloc din Timișoara.

În drum spre grădiniţă, Iulia s-a oprit în dreptul unui bloc de 10 etaje, unde şi-a pus în aplicare un plan pe care se pare că îl avea deja. Locuitorii blocului i-au găsit pe cei trei întinşi pe caldarâm. Femeia şi băieţelul de 3 ani au murit pe loc, iar medicii au sperat că măcar fetiţa, de 6 ani, care mai prezenta semne vitale să fie salvată.

Au declarat însă decesul micuței, după ce au resuscitat-o mai bine de o oră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » O mamă s-a aruncat de pe o stâncă împreună cu cei doi copii ai ei, de 2 și 4 ani. Tragedie la Creux du Van, în Elveția