Antena Meniu Search
x

O mamă, găsită moartă în casă după ce nu a mai ajuns să îşi ia copiii de la o şcoală din Anglia. Femeia fusese înjunghiată

O mamă de 40 de ani a fost găsită moartă în propria sa casă, după ce nu a mai ajuns să îşi ia copiii de la şcoală.

de Monica Palade

la 26.03.2022, 16:04

Alerta a fost dat de personalul instituţiei de învăţământ. Deplasaţi la faţa locului, echipajele de urgenţă au găsit-o pe femeie înjunghiată în casa aflată Globe Road, Bethnal Green, estul Londrei.

Înjunghiată mortal 

Mama fusese înjunghiată de mai multe ori şi în ciuda eforturilor medicilor, pentru ea nu s-a mai putut face nimic. Moartea femeii de 40 de ani este tratată ca fiind suspectă, iar poliţiştii au lansat o amplă anchetă. O examinare post-mortem este programată să aibă loc sâmbătă.

Deocamdată nu au fost făcute arestări, iar anchetatorii caută piste. Inspectorul-șef Laurence Smith, care conduce investigația, a declarat: „O echipă dedicată de ofițeri lucrează non-stop pentru a găsi persoana responsabilă pentru acest lucru și gândurile mele sunt la familia acestei femei, în timp ce încearcă să se împace cu pierderea lor tragică. Este sfâșietor că încă o femeie a fost ucisă. Toate femeile și fetele au dreptul să se simtă în siguranță, la orice oră, zi sau noapte, în public sau acasă, și vom face tot ce ne stă în putință pentru a-i găsi pe cei responsabili pentru acest lucru. Combaterea violenței împotriva femeilor este una dintre prioritățile de top ale Met. Ofițerii de poliție, inclusiv specialiștii criminalistici, rămân la fața locului. Vom continua să efectuăm anchete din ușă în ușă, iar localnicii vor vedea, de asemenea, poliție suplimentară în zonă. Facem apel la orice martor sau orice persoană care are orice informație să ne contacteze. Oricât de nesemnificative credeți că ar fi informațiile dvs., vă rugăm să nu ezitați să luați legătura. Ar putea fi cheia acestei investigații”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » O mamă, găsită moartă în casă după ce nu a mai ajuns să îşi ia copiii de la o şcoală din Anglia. Femeia fusese înjunghiată