Antena Meniu Search
x

O mamă şi-a forţat fiul de 12 ani să bea înălbitor după ce i-a citit mesajele din telefon. Femeia cu intenţii criminale, arestată în Franţa

O femeie în vârstă de 40 de ani a mers extrem de departe, furioasă pe fiul ei abia ajuns la vârsta adolescenţei. Franţuzoaica din Hauts-de-Seine ar fi aflat că băiatul de doar 12 ani e abonat la un site cu conţinut pentru adulţi, destinat persoanelor gay. Mama susţine că nu ar putea accepta vreodată "să aibă în casă un homosexual", aşa că ar fi încercat să-şi otrăvească propriul copil cu înălbitor, turnat cu forţa.

de Redactia Observator

la 06.10.2022, 18:52

Femeia citise pe ascuns mesajele din telefonul băiatului de 12 ani
Femeia citise pe ascuns mesajele din telefonul băiatului de 12 ani - Shutterstock

O mamă din Franţa a încercat să-şi otrăvească fiul cu înălbitor, furioasă la culme după ce i-a umblat în telefon şi a găsit lucruri ce nu erau pe placul ei. Femeia a ajuns duminică în custodia poliţiei, după tentativa de omor, relatează bfmtv.com, potrivit unor surse din anchetă. Aceasta a ajuns la secţie împreună cu băiatul de 12 ani, în lacrimi. Conform spuselor copilului, cu o noapte în urmă, în timp ce dormea, mama i-a găsit în telefon mai multe mesaje şi fotografii nud, explicite, într-o conversaţie cu un bărbat gay. În plus, aceasta a descoperit că fiul era abonat pe un site de dating destinat persoanelor homosexuale.

Mama cu intenţii ucigaşe, arestată în Franţa

Câteva ore mai târziu, când s-a trezit, adolescentul s-a găsit în mijlocul unui scandal. Mama lui a început să-l insulte şi să-l ameninţe cu moartea, precizând de mai multe ori că ea "nu acceptă un homosexual în propria casă". Apoi, a încercat să-l otrăvească, intenţia sa fiind să-l oblige să bea înălbitor. Băiatul a reuşit să scuipe lichidul toxic, iar drept urmare a fost dat afară din locuinţă. Ulterior, femeia i-ar fi spus că îl va îneca în Sena.

Abia la poliţie s-a simţit mai în siguranţă, copilul fiind transportat ulterior la Spitalul Boulogne-Billancourt. În momentul disputei, în casă erau şi partenerul franţuzoaicei, dar şi alţi trei copii. Ancheta continuă, iar mai multe detalii vor fi dezvăluite pe parcursul investigaţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Mapamond » O mamă şi-a forţat fiul de 12 ani să bea înălbitor după ce i-a citit mesajele din telefon. Femeia cu intenţii criminale, arestată în Franţa