Antena Meniu Search
x

O mamă şi-a găsit fiica de 14 ani moartă în pat, ucisă de o supradoză de ecstasy. Viaţa devenise un loc întunecat pentru eleva eminentă din Anglia

O mamă a trăit drama vieţii sale, văzându-şi fiica de doar 14 ani întinsă în pat, fără suflare. Femeia abia venise de la serviciu. Fusese o zi lungă şi obositoare de muncă, dar nimic nu o putea pregăti pentru ce avea să găsească în propria casă. Fata devenise tot mai retrasă în ultima perioadă, iar o supradoză de ecstasy i-a fost fatală.

de Redactia Observator

la 08.03.2023, 17:21

O mamă şi-a găsit fiica de 14 ani moartă în pat, ucisă de o supradoză de ecstasy
O mamă şi-a găsit fiica de 14 ani moartă în pat, ucisă de o supradoză de ecstasy - Profimedia

Estere Mickane avea doar 14 ani când s-a întins pentru ultima oară în patul din camera ei. De acolo nu avea să se mai ridice niciodată. Nici să deschidă ochii sau să-i zâmbească mamei sale. Femeia a rămas înmărmurită când, întorcându-se de la muncă seara, după o zi obositoare de lucru, şi-a găsit fiica moartă. Adolescenta din Scunthorpe luase o supradoză de ecstasy, care i-a fost fatală.

Mama şi-a găsit fiica moartă în pat

Mama fetei, Evita Kevisa, a trecut prin experienţa traumatizantă pe 22 august 2020. Cazul este în continuare anchetat, iar potrivit The Sun au ieşil la iveală noi detalii despre moartea adolescentei. Femeia nu a fost prezentă în sala de judecată, însă reprezentanţii legali au citit declaraţia acesteia. Evita Kevisa povesteşte că fiica sa devenise tot mai retrasă cu puţin timp înaintea morţii. A pus totul pe seama izolării din timpul pandemiei de coronavirus.

Estere studia la Academia Outwood din Scunthorpe, unde era o elevă eminentă, pasionată de artă şi sport, în special gimnastică. Însă atunci când şcoala s-a închis din cauza COVID-19, viaţa a devenit un loc întunecat pentru adolescentă. Îi era dor de prieteni şi colegi, susţine mama fetei.

O supradoză de ecstasy a ucis-o

Unul dintre prietenii lui Estere a declarat că aceasta a cumpărat droguri - mai multe tablete de ecstasy - de la "un individ din Scunthorpe". Adolescenta ar fi folosit substanţele ilegale împreună cu un grup de cunoscuţi, cu mai multe ocazii, "în parc sau pe stradă". Detectivul Ron Nutting de la Poliţia Humberside a precizat că în raportul medicilor legişti e confirmată prezenţa drogurilor în organismul fetei. Cauza morţii: supradoză. Concentraţia de MDMA (ecstasy) ar fi fost "mult mai mare decât cea folosită în scop recreativ", iar rinichii şi inima copilei au cedat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » O mamă şi-a găsit fiica de 14 ani moartă în pat, ucisă de o supradoză de ecstasy. Viaţa devenise un loc întunecat pentru eleva eminentă din Anglia