Antena Meniu Search
x

Galerie foto "O mare nenorocire!" Un tânăr a murit într-un accident de muncă înfiorător, strivit în utilajul de măcinat condimente. Tragedie la Frattamaggiore, în Italia

Moarte cumplită pentru un tânăr în vârstă de 20 de ani, la locul de muncă. Băiatul a sfârșit pe loc, după ce a rămas blocat într-un utilaj folosit pentru măcinarea condimentelor. Tragedia s-a produs, ieri, într-o fabrică din Frattamaggiore, o comună din provincia Napoli, Italia. 

de Redactia Observator

la 20.07.2023, 12:54

Miercuri, un apel la serviciul de urgență anunța un accident de muncă înfiorător. 

Într-o fabrică de produse alimentare, un muncitor rămăsese blocat într-un utilaj folosit pentru măcinarea condimentelor. 

Raffaele a murit pe loc

Echipajele de prim-ajutor au intervenit imediat, însă, pentru Raffaele Vergara, un tânăr de doar 20 de ani, din Crispano, nu se mai putea face nimic. Pompierii l-au scos dintre fiarele utilajului, însă medicii au fost nevoiți să declare decesul, scrie Il Mattino.

Cercetările în acest caz teribil au fost încredințate carabinierilor din Castello di Cisterna, care vor încerca să afle circumstanțele care au dus la această tragedie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Mapamond » "O mare nenorocire!" Un tânăr a murit într-un accident de muncă înfiorător, strivit în utilajul de măcinat condimente. Tragedie la Frattamaggiore, în Italia