Antena Meniu Search
x

Video O polițistă a salvat o mamă de la moarte, după ce i-a vorbit aproape 4 ore. Biata femeie voia să se arunce de pe pod, în Italia

O îmbrățișare la 80 de metri înălțime. Acesta este finalul fericit reușit de o tânără polițistă care, cu puterea dialogului, i-a redat curajul unei mame, împiedicând-o să se arunce în gol de pe un pod. S-a întâmplat zilele trecute, în Perarolo di Cadore, un oraș din provincia Belluno, regiunea Veneto, Italia.

De Veronica Micu la 06.10.2021, 14:48

O femeie, cu trei copii mici acasă, suspendată pe un pod, la 80 de metri înălțime, alături de Martina Pigliapoco, o polițistă de doar 25 de ani, din Osimo.

Prima voia să se arunce în gol, iar a doua încerca să o convingă să renunțe la gestul extrem. O scenă dramatică ce a avut loc luni, pe un pod din Perarolo di Cadore, provincia Belluno.

Polițista a convins-o pe femeie să nu se mai arunce de pe pod

După aproape patru ore de dialog, tânăra polițistă a reușit să o convingă pe femeie să aleagă viața și să se întoarcă la cei trei copilași care o așteptau acasă.

Pe acelaşi subiect

Scenele dramatice s-au încheiat cu "o bucurie imensă, de nedescris". Cele două s-au îmbrățișat, iar imaginile fac înconjurul presei din Peninsulă.

"M-am simțit extrem de utilă și foarte mândră că am ajutat-o. M-a lăsat să mă apropii și, prin dialog, am convins-o să renunțe. A înțeles greșeala și mi-a mulțumit", a declarat Martina Pigliapoco, potrivit publicației Il Gazzettino.

Fapta polițistei a fost lăudată de Luca Zaia, guvernatorul din Veneto, de primarul din Osimo, dar și de Poliția italiană.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » O polițistă a salvat o mamă de la moarte, după ce i-a vorbit aproape 4 ore. Biata femeie voia să se arunce de pe pod, în Italia