Antena Meniu Search
x

O profesoară care și-a corupt un elev de 15 ani și a întreținut relații sexuale cu el, interzis pe viață să mai predea. Femeia din Anglia avea acasă și trei copii

Deși era mamă a trei copii și profesoară, nimic nu a împiedicat-o să își dorească o relație cu unul dintre elevii săi. O profesoară în vârstă de 37 de ani, care a întreținut relații sexuale cu un tânăr de 15 ani, continuă să susțină că este nevinovată.

de Redactia Observator

la 16.01.2024, 17:31

O profesoară care și-a corupt un elev de 15 ani și a întreținut relații sexuale cu el, interzis pe viață să mai predea. Femeia din Anglia avea acasă și trei copii - Facebook

Kandice Barber din Buckinghamshire, Anglia, a făcut sex cu elevul său pe un câmp, după ce inițial l-a sărutat pe gât și i-a șoptit: „Ce vrei să faci acum?” Acum profesora a fost radiată din registrul de predare pentru o perioadă nedeterminată, în urma unei audieri pentru abatere. În tot acest timp, ea a susținut că este nevinovată, însă reprezentanții școlii au ajuns la concluzia că femeia a comunicat cu băiatul „într-o manieră nepotrivită și sugestivă sexual”.

Are interzis să mai predea vreodată

Președintele Susanne Staab a declarat: „Pregătirea și exploatarea sexuală a lui au fost urmate de amenințări și manipulare, demonstrând un dispreț dur și egoist față de bunăstarea elevului ei. Publicul ar fi pe bună dreptate îngrozit de comportamentul ei”.

Barber a fost condamnată la șase ani și două luni de închisoare în 2021, după ce a fost găsit vinovată de implicarea unui copil în activități sexuale. Ea a început să-i trimită mesaje elevului în 2018, după ce i-a luat numărul de telefon la un eveniment de decernare a premiilor.

Pe acelaşi subiect

Textele lor au devenit curând „sexuale”, iar Barber l-a luat mai târziu în mașina ei 4x4 înainte de a-l duce pe un câmp. A întreținut apoi relații sexuale cu băiatul în zona retrasă.

Profesorul a continuat să-i trimită băiatului texte sordide, chiar și în timpul orelor. Într-un mesaj scria: „Nu poți să mă faci să roșesc când predau acum, față de poker”.

De asemenea, ea a „amenințat” să-l distrugă pe tânăr dacă acesta o raportează și îl acuza în mod fals de viol. Mamă a trei copii, profesoara a fost calificată „dincolo de disprețuitoare” de către judecătorul care a condamnat-o.

Soțul ei Daniel Barber, care i-a fost alături în timpul procesului, a mers mai departe cu viața sa, iar acum așteaptă un copil cu o altă femeie.

Acum lui Kandice Barber i s-a refuzat permisiunea de a aplica vreodată din nou la profesia de cadru didactic, scrie The Sun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » O profesoară care și-a corupt un elev de 15 ani și a întreținut relații sexuale cu el, interzis pe viață să mai predea. Femeia din Anglia avea acasă și trei copii