Antena Meniu Search
x

O româncă din Italia, moştenitoarea unei impresionante averi. Femeia nu poate încă intra în posesia sa

O româncă din Italia a devenit moştenitoarea unei impresionante averi, după ce partenerul său, cu care îşi împărţise ultimii ani i-a lăsat totul. Femeia de 55 de ani a primit pământul, casa, alte proprietăţi şi economii, în valoare totală de aproximativ 500.000 de euro.

de Redactia Observator

la 20.05.2022, 10:43

O româncă din Italia, moştenitoarea unei impresionante averi. Femeia nu poate încă intra în posesia sa - Shutterstock

Doar că bucuria femeii a fost de scurtă durată şi asta pentru că atunci când s-a dus la notar cu testamentul scris de mână de partnerul său, a trebuit să se confrunte cu fratele defunctului, care susţine că actul este fals şi a dat-o în judecată, scrie La Stampa.

În luptă pentru averea sa

Fostul partener al româncei, un italian de 60 de ani din Cellarengo, a murit din cauza unei boli grave. Fratele bărbatului a contestat în instanţă testamentul şi o denunţă pe femeie de fals. A fost ordonată o expertiză, iar ancheta condusă de Luigi La Sala, fost şef al poliţiei criminalistice din Torino, a înclinat în favoarea autenticităţii moştenirii. Dacă actele erau false, românca risca să ajungă în spatele gratiilor. Expertiza noastră a fost realizată de grafologul Claudio Rosellini şi întăreşte teza de apărare. Documentul a fost scris de mână de partenerul clientei mele, înainte de a muri”, susţine avocatul femeii.

Chiar şi aşa, românca tot nu poate intra în posesia moştenirii, pentru că deşi în primă fază s-a decis clasarea dosarului, fratele bărbatului a contestat decizia. Un judecător urmează să ia decizia finală, care poatr fi sau nu în favoarea româncei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » O româncă din Italia, moştenitoarea unei impresionante averi. Femeia nu poate încă intra în posesia sa