Antena Meniu Search
x

O româncă s-a spânzurat în Italia. Tânăra de 27 de ani era mama a trei copii mici

Tragedie la Bagnore, un sat din Toscana, Italia, acolo unde o româncă în vârstă de 27 de ani, s-a spânzurat în casa unde locuia împreună cu soțul și cei trei copii ai lor. Tânăra a fost găsită fără viață chiar de bărbatul ei, când s-a întors acasă de la muncă.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 26.03.2022, 13:24

O româncă s-a spânzurat în Italia. Tânăra de 27 de ani era mama a trei copii mici
O româncă s-a spânzurat în Italia. Tânăra de 27 de ani era mama a trei copii mici - Profimedia / imaginie ilustrativă

Nenorocirea s-a produs joi, relatează publicația locală Maremma Oggi.

Soțul româncei a fost cel care a dat alarma, în seara zilei de 24 martie. Când s-a întors acasă, de la serviciu, bărbatul și-a găsit soția moartă, spânzurată, și a sunat după ajutor. Din păcate, pentru tânăra româncă nu s-a mai putut face nimic.

La locul tragediei au intervenit și carabinierii, care au declanșat o anchetă, continuând cercetările în acest caz. Trupul fără viață al româncei a fost preluat de legiști, fiind la dispoziția procurorului.

Tânăra româncă era mama a trei copii mici

Femeia era mamă a trei copii mici și nimeni nu înțelege ce anume a împins-o la comiterea acestui gest extrem. Tânăra era cunoscută în cătunul Santa Fiora. Inițial, ea și soțul ei au locuit în Bagnolo, apoi, când s-a născut copilul cel mare, cuplul a decis să se mute la Bagnore.

Toți cei care au cunoscut-o pe fată sunt în stare de șoc. "În ochii noștri, erau o familie liniștită. Soțul ei era un om muncitor și o persoană cunoscută pe Amiata. Amândoi își îngrijeau copiii cu dragoste", a declarat un localnic pentru publicația italiană La Nazione.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » O româncă s-a spânzurat în Italia. Tânăra de 27 de ani era mama a trei copii mici