Antena Meniu Search
x

„O să găsiți patru cadavre când veniți”. Apelul tulburător al unui bărbat din SUA la poliție, înainte de a fi găsit mort împreună cu soţia şi cei doi copii

Poliția din SUA a împărtășit apelul tulburător primit de la un bărbat pe care oamenii legii l-au găsit mort împreună cu cadavrele soției și ale copiilor lui. 

de Redactia Observator

la 11.02.2023, 13:39

Apelul tulburător al unui bărbat din SUA la poliție, înainte de a fi găsit mort împreună cu soţia şi cei doi copii
Apelul tulburător al unui bărbat din SUA la poliție, înainte de a fi găsit mort împreună cu soţia şi cei doi copii - GoFundMe

Poliția a primit un apel de la Tim Ragas, joi dimineață, avertizând despre scena desprinsă din filmele de groază pe care ofițerii urmau să o găsească în casa acestuia. „Nu putem continua să trăim așa. O să găsiți patru cadavre când veniți aici, a fost mesajul tulburător lăsat de bărbat, potrivit DailyMail.

La sosirea polițiștilor la casa din Harvey, Louisiana, de unde a fost făcut apelul, ofițerii au găsit cadavrele lui Tim Ragas, în vârstă de 43 de ani, Joannei Ragas, în vârstă de 45 de ani, fiului ei, Eric Thorneblom, în vârstă de 20 de ani, și al fiului lor cu nevoi speciale, Timothy Ragas, în vârstă de 13 ani.

Autoritățile au mai multe teorii în ceea ce privește incidentul tulburător

Oficialii au spus că au găsit un bilet și mai multe arme la  scena șocantă ce apre a fi o „crimă sinucidere”. Într-o conferință de presă, șeriful a confirmat că toți au murit împușcați.

Pe acelaşi subiect

Unele dintre informații m-ar putea face să cred că poate au decis să facă asta împreună, mama și tatăl. Dar asta va decide biroul legist, a spus șeriful.

După ce au fost găsite cadavrele familiei, rudele au venit să ofere o explicație. Ei au spus poliției că sunt de părere că a fost o combinație de depresie, probleme medicale și probleme financiare care ar fi putut duce la acest sfârșit.

Nu a lucrat în ultimii, aproape trei ani. S-a angajat recent și a trebuit să renunțe la job pentru că Joanna avea probleme medicale și ei aveau un fiu autist și Tim trebuia să fie aici să aibă grijă de el”, a spus cumnata lui Tim.

Se pare că problemele financiare și alte motive au lăsat o mare problemă de care au decis să se ocupe, din păcate, în această dimineață”, a continuat șeriful.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Mapamond » „O să găsiți patru cadavre când veniți”. Apelul tulburător al unui bărbat din SUA la poliție, înainte de a fi găsit mort împreună cu soţia şi cei doi copii