Antena Meniu Search
x

Galerie foto O suplinitoare de 25 de ani, acuzată că a întreţinut relaţii sexuale cu un adolescent, s-a lăudat prietenilor că elevii flirtau cu ea la şcoală, în Anglia

O suplinitoare, care a fost închisă pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu un adolescent de 14 ani, le-a spus prietenilor că elevii flirtau cu ea în timpul orelor, spun rapoartele.

de Redactia Observator

la 28.10.2021, 08:36

Fatinah Hossain, în vârstă de 25 de ani, din Horsham, West Sussex, s-ar fi lăudat cu modul în care membrii clasei flirtau cu ea. Asistentul didactic a fost condamnat săptămâna trecută după ce a întreţinut relaţii sexuale cu adolescentul timp de câteva luni.

Femeia a susținut că este însărcinată după ce băiatul a încercat să pună capăt relației și s-a oferit să-l plătească pentru a renunța la acuzațiile împotriva ei. După ce a fost eliberaă pe cauțiune în iunie 2020, Hossain a lansat o campanie de hărțuire împotriva băiatului și a familiei sale, în încercarea de a opri ancheta poliției. De asemenea, femeia pretindea că s-a îndrăgostit şi a încercat să manipuleze alți copii cu amenințări, pentru a-i face să nu vorbească cu ofițerii.

Femeia a pornit un lung şir de ameninţări şi manipulare

În tot acest proces, a folosit inclusiv nume false. Ea a creat un șir de conturi pe rețelele sociale folosind nume diferite - inclusiv s-a prefăcut că ar fi o fată de 14 ani. Campania ei a continuat până în luna martie a acestui an, când poliţia a primit mai multe dovezi în acest sens. Hossain a fost acuzată de obstrucţionarea cursului justiției, împreună cu o acuzație de activitate sexuală cu un minor, în timp ce se afla într-o poziție de încredere. 

Femeia a fost trimisă la închisoare pentru cinci ani și patru luni când s-a prezentat la Brighton Crown Court, joia trecută. De asemenea, va fi înregistrată ca infractor sexual pe termen nelimitat. I s-a emis şi un ordin de restricție care o să dureze pe termen nelimitat, interzicându-i orice contact cu băiatul. Detectivul Leigh Rankin, de la Poliția Sussex, a spus că Hossain a țesut o ''pânză de minciuni și manipulare''.

Oamenii legii se bucură că au putut face în cele din urmă dreptate, atât pentru adolescent, cât şi pentru apropiaţii săi, potrivit Daily Mail

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » O suplinitoare de 25 de ani, acuzată că a întreţinut relaţii sexuale cu un adolescent, s-a lăudat prietenilor că elevii flirtau cu ea la şcoală, în Anglia