Antena Meniu Search
x

O tânără a anulat nunta şi s-a despărţit de logodnic cu 4 zile înainte după ce le-a impus darul invitaţilor. Câţi bani a cerut: "Nu era ieşit din comun"

O tânără din Canada a fost nevoită să anuleze nunta cu doar patru zile înainte de eveniment. Mai mult, femeia s-a şi despărţit de logodnicul ei. Totul a plecat de la cheltuielile de nuntă.

de Redactia Observator

la 12.02.2024, 15:22

O tânără a anulat nunta şi s-a despărţit de logodnic cu 4 zile înainte după ce le-a impus darul invitaţilor. Câţi bani a cerut: "Nu era ieşit din comun"
- Profimedia - imagine ilustrativă

Potrivit DailyMail, femeia a cerut fiecărui invitat să ofere 1.500 de dolari canadieni, adică aproximativ 1.000 de euro. Asta pentru a fi sigură că îşi acoperă toate cheltuielile legate de eveniment care se ridicau la 60.000 de dolari canadieni, aproximativ 42.000 de euro. Cererea ei nu a fost primită cu bucurie de invitaţi. Până şi naşii au anunţat că nu vor mai participa la nuntă.

S-a despărţit şi de logodnic, dar nu consideră că a greşit cu ceva

"Am trimis invitațiile și trebuiau să confirme că ne vor dărui la nuntă banii pe care i-am cerut, 1.500 de dolari de fiecare, dar doar 8 persoane ne-au anunțat că vor participa", a declarat Susan. Şi ca totul să meargă prost până la capăt, femeia s-a despărţit şi de logodnicul ei după o ceartă legată de problemele financiare. "Din păcate, logodnicul meu și cu mine ne-am despărțit din cauza unor probleme recente și ireparabile. Am decis să încheiem relația și să nu mergem mai departe cu nicio procedură viitoare în acest sens", a scris femeia pe contul său de Facebook.

În ciuda tutoror celor întâmplate, Susan continuă să creadă că nu a greşit cu nimic, iar cererea ei nu a fost atât de neobişnuită încât să provoace asemenea reacţii. "Am cerut, adică am cerut specific, daruri în bani. Cum am fi putut avea nunta la care visam fără finanțarea adecvată? Cererea noastră de 1.500 de dolari nu era deloc ieșită din comun. Dacă nu puteai contribui, nu erai invitat", a mai spus Susan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » O tânără a anulat nunta şi s-a despărţit de logodnic cu 4 zile înainte după ce le-a impus darul invitaţilor. Câţi bani a cerut: "Nu era ieşit din comun"