Antena Meniu Search
x

O tânără a descoperit cu groază că a pus din greşeală cenuşa bunicii în maşina de spălat. Când şi-a dat seama ce s-a întâmplat a dat vina pe motanul ei

O femeie a avut parte de şocul vieţii ei, după ce a realizat că a pus din greşeală cenuşa bunicii în maşina de spălat. Totuşi, tânăra îi atribuie o vină şi motanului ei.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 09.01.2024, 12:59

- Facebook

Tânăra a rămas îngrozită când a găsit sacul cu cenuşa bunicii în maşina de spălat. Confuză, aceasta îi atribuie o vină şi motanului ei, pe care-l consideră responsabil de furtul sacului cu rămăşiţele bătrânei şi pierderea lui între hainele murdare fără ca ea să observe.

Briley Coates, în vârstă de 30 de ani din Norfolk, a povestit pe reţelele de socializare întâmplarea amuzantă, menţionând că întotdeauna cenuşa cu rămăşiţele bunicii ei a fost pusă într-un săculeţ pe care îl ţine în casă. Totuşi, într-o zi, în timp ce făcea curăţenie şi scotea rufele de la spălat, a descoperit cu uimire cenuşa bunicii aşezată în cuva maşinii.

Îmi scoteam rufele din maşina de spălat când am văzut sacul cu cenuşa bunicii mele în cuva maşinii şi am început să râd isteric, dar eram totodată şi foarte confuză. Cum ajunsese acolo, trebuia să fie într-un sertar la etaj”, explică Briley, potrivit Mirror.

Cum au ajuns rămăşiţele femeii în maşina de spălat

Înainte ca aceasta să pună hainele în maşina de spălat, bănuieşte că motanul ei de doi ani, rasă norvegiană, pe nume Menace, ar fi găsit şi furat sacul cu cenuşă dintr-un sertar de la etaj, unde era depozitată.

Tânăra este convinsă că motanul ei cel mai probabil s-a jucat cu săculeţul în care se afla cenuşa bunicii, înainte de a ajunge cumva într-un morman de rufe murdare. Ulterior ea a luat hainele şi le-a pus în maşina de spălat, fără să observe rămăşiţele bunicii.

Povestea amuzantă a stârnit multe reacţii pozitive în mediul online, mai ales că internauţii cred că poate fi inclusiv un semn pentru tânără de la bunica ei.

Cel mai probabil motanul a scos săculeţul din sertar, după ce a văzut şnurul atârnând. Mereu face boacăne, tocmai ce-l găsisem alergând cu el în gură. Am râs instantaneu chiar dacă nu aveam vreo stare bună. Bunica mea mi-a spus că va fi întotdeauna prin preajmă şi eu cred în astfel de lucruri. Şi mama a spus acelaşi lucru, că bunica sigur îmi joacă feste”, spune Briley.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » O tânără a descoperit cu groază că a pus din greşeală cenuşa bunicii în maşina de spălat. Când şi-a dat seama ce s-a întâmplat a dat vina pe motanul ei