Antena Meniu Search
x

O tânără care a fost bătută cu bestialitate şi apoi târâtă din maşină de bărbatul cu care ieşise la întâlnire acuză poliţia că nu a luat nicio măsură, în Anglia

O tânără de 36 de ani, din Marea Britanie, a fost bătută cu cruzime şi târâtă afară din maşină de bărbatul cu care acceptase să iasă la întâlnire. Acum femeia acuză poliţiştii că nu au luat nicio măsură cu privire la acest caz nicimăcar după şase săptămâni de la incident.

de Redactia Observator

la 30.10.2021, 11:11

Tânăra nu se mai văzuse cu bărbatul care a agresat-o
Tânăra nu se mai văzuse cu bărbatul care a agresat-o

Victima a ajuns la spital cu răni gravela faţă, după ce ar fi fot lovită în mod repetat cu pumnii. Incidentul s-a petrecut în Salford, un orăşel din Anglia, scrie The Mirror. Femeia povesteşte că în tot acest timp, poliţiştii nu au luat nicio măsură cu privire la agresor şi se declară consternată pentru că nimeni nu a acţionat în aceste şase săptămâni.

Tot ea a fost cea care a reuşit să îl identifice pe agresor, furnizând anchetatorilor detalii despre acesta. Un şef al poliţiei britanice şi-a cerut scuze pentru întârzierileapărute în investigarea cazului şi a anunţat că superiorii lui vor contacta victima mai ales că aceasta a făcut o plângere. 

Bătută cu cruzime

"Seara a început bine. Am băut câteva pahare, la fel şi el. Am plecat apoi de la locul unde am stat spre maşina lui. Îmi spunea că nu ştie unde a parcat şi a durat aproape 15 minute să o găsim. Mă ţineam după el întrebând încontinuu cum de a putut să uite unde şi-a lăsat maşina", a povestit victima.

Când în cele din urmă au găsit maşina şi au plecat, femeia spune că după un scurt drum bărbatul a devenit agresiv şi i-a cerut să coboare. "A oprit maşina şi a încercat să mă apuce de picioare. apoi m-a prins de păr. Apoi m-a lovit de câteva ori în faţă. M-a pus la pământ şi m-a lovit iar. Imediat după, a plecat", a spus femeia.

Femeia a reuşit să sune la un prieten căruia i-a cerut ajutorul. La o săptămână după atac, bărbatul a sunat-o pentru a se asigura că totul este în regulă. Acesta a ţinut să îi precizeze tinerei că tot ce a făcut a fost în legitimă apărare. Pentru a-şi reveni din şoc, femeia a mers câteva zile la casa părinţilor din South Yorkshire. Ea spune că decizia de a se întâlni cu un bărbat pe care nu îl cunoştea a fost una complet greşită şi nu ar mai repeta această experienţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » O tânără care a fost bătută cu bestialitate şi apoi târâtă din maşină de bărbatul cu care ieşise la întâlnire acuză poliţia că nu a luat nicio măsură, în Anglia