Antena Meniu Search
x

O tânără de 19 ani din SUA a fost înjunghiată în metrou de un bărbat, pentru că a refuzat să îi spună cât e ceasul

O tânără de 19 ani din New York a fost înjunghiată cu sânge rece în timp ce se afla în metrou, de către un bărbat căruia nu a vrut să îi spună cât este ceasul.

de Redactia Observator

la 12.02.2022, 18:02

Bărbatul a scos un cuţit şi a înjunghiat-o pe tânără în mână
Bărbatul a scos un cuţit şi a înjunghiat-o pe tânără în mână - Shutterstock - foto ilustrativ

Pe motiv că tânăra nu a vrut să îl ajute cu această informaţie, bărbatul s-a enervat şi a scos un cuţit, apoi l-a înfipt în braţul victimei. Incidentul a avut loc în staţia Upper Manhattan, din New York City,scrie The Mirror.

Tânâra era însoţită de iubiul ei care a povestit că după ce a insistat să i se spună cât este ceasul, bărbatul a atacat-o cu brutalitate. Victima a fost dusă de urgenţă la spital pentru îngrijiri medicale iar medicii spun că starea ei este stabilă.

Bărbatul care a atacat-o a fugit imediat de la locul incidentului, iar poliiştii încearcă acum să-i dea de urmă. La aproximativ 15 minute după atac, un alt american, în vârstă de 39 de ani, a fost înjunghiat în gât în ​​timpul unei dispute cu un alt bărbat în Kingsbridge Heights, Bronx, iar într-un alt incident, un bărbat de 24 de ani a fost înjunghiat în spate și în coapsa dreaptă în jur de miezul nopții, în timp ce mergea în Hamilton Heights.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » O tânără de 19 ani din SUA a fost înjunghiată în metrou de un bărbat, pentru că a refuzat să îi spună cât e ceasul