Antena Meniu Search
x

Galerie foto O tânără de 19 ani riscă pedeapsa capitală, după ce fost prinsă cu 3 kg de cocaină pe un aeroport din Bali. Cum se apără adolescenta

O adolescentă din Brazilia riscă să fie condamnată la moarte după ce a introdus ilegal 3 kg de cocaină în Indonezia. Tânără susține că a fost păcălită să transporte pachetul de nişte persoane în care avea încredere.

de Aura Trif

la 12.04.2023, 16:54

Manuela Araujo, în vârstă de 19 ani, călătorea spre Bali în scop turistic, când a fost oprită pe aeroport. Autoritățile au găsit în bagajul ei un pachet uriaş care conţinea 3 kg de cocaină. În viaţa de zi cu zi, fata vindea lenjerie și parfumuri pentru a-și câștiga existența, relatează Mirror.

Avocatul ei susține că tânăra a fost păcălită de nişte persoane care făceau parte dintr-un grup infracţional din oraşul ei, să transporte drogurile în mai multe temple din Bali, întrucât acolo oamenii se roagă pentru ca bolnavii să fie vindecați. Ea se ruga pentru un leac după ce mama ei a suferit un accident vascular cerebral. Acești bărbați s-au oferit să plătească și lecții de surfing atunci când ajunge în țară, sport care o pasiona.

Tânăra riscă pedeapsa capitală, moartea prin împuşcare

Procurorii din Indonesia, ţara renumită pentru legile sale aspre asupra drogurilor, cer pedeapsa maximă, moartea prin împușcare. Ea ar putea primi, de asemenea, cea mai uşoară pedeapsă posibilă pentru trafic de substanţe interzise, închisoarea pe viață.

Între timp, familia ei a înființat o campanie de strângere de fonduri pentru a încerca să plătească un expert în drept internațional să se implice în caz. Ea a fost arestată în luna ianuarie în Indonezia, pe Aeroportul Internațional Bali. Ea este de atunci în arest, acuzată de trafic internațional de droguri. Sentinţa finală va fi anunţată în decursul acestei luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » O tânără de 19 ani riscă pedeapsa capitală, după ce fost prinsă cu 3 kg de cocaină pe un aeroport din Bali. Cum se apără adolescenta