Antena Meniu Search
x

O tânără de 20 de ani a fost sfâşiată de o haită de câini, în timp ce se întorcea de la picnic, alături de iubitul ei, în Italia. "Viața noastră este distrusă"

O tânără studentă din Italia a murit după ce a fost muşcată de o haită de câini, în timp ce se afla pe un drum împădurit, la întoarcerea de la un picic, la care participase alături de iubitul ei.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 30.08.2021, 12:32

Tânăra se întorcea de la un picnic, alături de iubitul ei
Tânăra se întorcea de la un picnic, alături de iubitul ei - Profimedia/Facebook

Simona Cavallaro, în vârstă de 20 de ani se afla într-o zonă împădurită din oraşul Satriano când mai mulţi câini ai cărui stăpân nu a fost încă identificat s-au năpustit asupra ei şi a iubitului care o însoţea, transmite News. Cuplul a fost atacat pe neaşteptate, nemaiputând reacţiona. În cele din urmă, iubitul tinerei a reuşit să scape din colţii animalelor şi a fugit la o cabană părăsită aflată în apropiere de unde a reuşit să sune după ajutor.

Părinţii fetei sunt devastaţi de durere, vorbind despre o durere imensă pe care o simt în aceste momente. "Viața noastră este distrusăIubita mea fiică Simona a murit. Durerea mea este imensă ca și când jumătate din corpul meu ar fi fost îndepărtat. Nu este corect, viața noastră va fi distrusă știind că a plecat în cer. Dumnezeu nu avea nevoie de alt înger”, a mărturisit tatăl fetei

Tânăra nu a mai putut fi salvată

Echipajele de pe ambulanţă au ajuns rapid la faţa locului de unde au preluat-o pe fată. Aceasta a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare, însă la scurt timp medicii au declarat decesul. Rănile extrem de grave provocate de muşcăturile animalelor i-au agravat starea, după ce animalele au sfâşiat mare parte din corp. Autorităţile locale au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul. Ei suspectează că cei 12 câini care au atacat cuplul aparţin unui cioban în vârstă de 44 de ani din zonă. Iubitul fetei a fost internat pentru a i se acorda ngrijiri medicale suplimentare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » O tânără de 20 de ani a fost sfâşiată de o haită de câini, în timp ce se întorcea de la picnic, alături de iubitul ei, în Italia. "Viața noastră este distrusă"