Antena Meniu Search
x

Galerie foto O tânără de 25 de ani a fost înjunghiată, apoi împuşcată şi abandonată pe marginea drumului. Femeia se afla în vacanţă alături de iubitul ei, în Columbia

Sfârşit tragic pentru o tânără de 25 de ani din Cehia. În timp ce se afla în vacanţă cu iubitul ei britanic, în Columbia, aceasta a fost ucisă şi abandonată la marginea oraşului.

de Redactia Observator

la 27.09.2021, 14:42

Anna Tinterova, în vârstă de 25 de ani a fost înjunghiată, apoi împuşcată şi abandonată pe marginea unei străzi, în ceea ce anchetatorii suspectează a fi un posibil jaf. Tânăra se afla în apropierea hotelului unde erau cazaţi, când la un momentdat o persoană s-ar fi năpustit asupra ei şi ar fi atacat-o. Imediat după ce a înjunghiat-o, agresorul a împuşcat-o, iar ulterior i-a dus trupul neînsufleţit într-o zonă retrasă de la marginea oraşului, unde a fost găsită câteva ore mai târziu.

Tânăra se afla în vacanţă alături de iubitul ei

Poliţia a deschis o anchetă, iar iubitul afetei, un britanic de 25 de ani a fost primul interogat în acest caz. Poliţiştii i-au propus să rămână în continuare în Columbia pentru a putea ajuta la anchetă. Bărbatul nu este suspectat că ar avea o implicare directă în moartea iubitei sale, poliţiştii luând în calcul posibila vaiantă a unui jaf.

Tânăra, născută în Praga a absolvit Facultatea de Medicină a Universităţii Charles, o universitate cu predare în limba engleză, aflată în capitala Cehiei. Potrivit datelor din profilul ei de pe o reţea de socializare, aceasta a finalizat studiile anul trecut, după o perioadă de cinci ani de cursuri. Poliţiştii continuă acum ancheta pentru a stabili cu exactitate cine şi mai ales de ce a fost ucisă fata.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » O tânără de 25 de ani a fost înjunghiată, apoi împuşcată şi abandonată pe marginea drumului. Femeia se afla în vacanţă alături de iubitul ei, în Columbia