Antena Meniu Search
x

Foto O tânără dispărută de 4 ani şi-a făcut brusc apariţia la o secţie de poliţie din SUA. Alicia lăsase un bilet de adio înainte să fugă de acasă

O fată care a dispărut la vârsta de 14 ani a fost găsită patru ani mai târziu, după ce a intrat într-o secție de poliție și s-a identificat. Când a dispărut în 2019, tânăra îşi anunţase familia că se va întoarce cândva.

de Redactia Observator

la 27.07.2023, 16:20

O tânără dispărută de 4 ani şi-a făcut brusc apariţia la o secţie de poliţie din SUA. Alicia lăsase un bilet de adio înainte să fugă de acasă
O tânără dispărută de 4 ani şi-a făcut brusc apariţia la o secţie de poliţie din SUA. Alicia lăsase un bilet de adio înainte să fugă de acasă - Facebook

Alicia Navarro a dispărut din casa ei din Glendale, Arizona, în septembrie 2019, după ce le-a scris părinților un bilet în care spunea că ea fuge, dar se va întoarce. După 4 ani de căutări, Alicia, acum în vârstă de 18 ani, a intrat într-o secție de poliție dintr-un oraș mic din Montana, la aproximativ 60 de km de granița cu Canada și la peste 3.000 de casa ei, unde s-a identificat în fața ofițerilor.

Poliția din Glendale a confirmat identitatea Aliciei Navarro și a spus că ea părea „să fie sănătoasă și fericită”. Ei au adăugat că cazul este „departe de a fi închis”, deoarece o investigație privind locul în care tânăra a fost în ultimii patru ani continuă.

Familia se teme că fata a fost ademenită şi răpită de un traficant

Mama ei disperată Jessica Nunez se temea că a fost ademenită de un "prădător online", ceea ce a declanșat o uriașă vânătoare care a durat până acum, când s-a predat detectivilor de la stația rurală.

Într-un interviu video, un detectiv poate fi auzit întrebând „Te-a rănit cineva când erai plecat?” înainte ca Alicia să răspundă „nu, nimeni nu m-a rănit”. Ofițerul spune apoi „scopul nostru este doar să ne asigurăm că ești în siguranță”. Adolescentul răspunde: „Am înțeles asta”.

Jose Santiago, managerul de comunicații pentru siguranța publică din Glendale, a declarat că adolescenta dispărută dorește să-și informeze părinții că este bine. Revederea cu mama ei a fost descrisă ca fiind „covârșitoare din punct de vedere emoțional”. „Suntem recunoscători că putem aduce un fel de închidere familiei ei”, a spus el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » O tânără dispărută de 4 ani şi-a făcut brusc apariţia la o secţie de poliţie din SUA. Alicia lăsase un bilet de adio înainte să fugă de acasă