Antena Meniu Search
x

O tânără în vârstă de 26 de ani din Ţara Galilor a murit de tristețe, după trei avorturi spontane

O tânără în vârstă de 26 de ani, angajată a unei grădinițe, a murit de tristețe, după trei avorturi spontane. Povara celor trei avorturi spontane a devenit prea greu de suportat pentru ea, notează Mediafax.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 08.01.2023, 16:58

O tânără în vârstă de 26 de ani din Ţara Galilor a murit de tristețe, după trei avorturi spontane
- Gofundme.com

Jemma Zoezee a visat întotdeauna să devină mamă, dar a fost "distrusă" după ce și-a pierdut primul copil, când era însărcinată în trei luni. Tânăra în vârstă de 26 de ani a suferit apoi alte două avorturi spontane, care i-au provocat o degradare a sănătății mintale, relatează Wales Online. În mod tragic, Jemma a murit subit pe 16 decembrie, lăsându-și familia devastată.

Fratele ei, Asa, a declarat că primul avort spontan a distrus-o pe Jemma, iar în acel moment a existat foarte puțin sprijin pentru ea: "Nu a existat niciun sprijin proactiv pentru ea după avorturile spontane. Nimeni nu i-a explicat de ce a continuat să piardă copiii, iar efectul mental a supus-o la o presiune imensă. Vorbeam cu ea la telefon ore întregi, dar după primul avort spontan am pierdut o parte din Jemma”.

Asa a spus că sora sa adora copiii. A început să facă pe dădaca pe când era încă la școală, iar apoi s-a angajat la o grădiniță. După nașterea nepoatei sale, Jemma i-a spus lui Asa că este "unul dintre singurele lucruri” care o ajută să continue în viață.

Familia a lansat acum o pagină GoFundMe pentru a strânge bani pentru înmormântarea ei și pentru organizația de caritate Tommy's, care face cercetări privind avortul spontan, nașterea copiilor morți și nașterea prematură. Soțul ei, Tony, a alergat 160 de kilometri într-o săptămână pentru această organizație după primul avort spontan al lui Jemma.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi fi dispuşi să plătiţi mai mult pentru ciocolată şi cafea?

Observator » Mapamond » O tânără în vârstă de 26 de ani din Ţara Galilor a murit de tristețe, după trei avorturi spontane