Antena Meniu Search
x

Foto O tânără influenceriţă cu peste 4 milioane de fani şi-a pus capăt zilelor. Familia este devastată: "Este atât de dureros să ne luăm adio"

O influenceriţă şi-a pus capăt zilelor la doar 31 de ani. Tânăra, care vorbise publice despre problemele de sănătate mintală cu care se confrunta, a fost găsită moartă de poliţişti în casa ei din Houston, după ce o rudă îngrijorată a cerut ca autorităţile să verifice dacă totul este în regulă.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 23.06.2022, 21:41

Niece Waidhofer
O tânără influenceriţă cu peste 4 milioane de fani şi-a pus capăt zilelor - Instagram / niecewaidhofer

Niece Waidhofer devenise cunoscută pe reţelele de socializare tocmai datorită subiectelor pe care le aborda, adesea fiind în strânsă legătură cu problemele de sănătate mintală. Discuta cu fanii ei despre cât de important este să iei măsuri atunci când nu te simţi bine în propria persoană şi să ceri ajutor apropiaţilor şi familiei în astfel de momente.

Tânăra de 31 de ani a fost găsită moartă în casa ei din Houston, luna trecută, după ce un membru al familiei a anunţat autorităţile şi a cerut să fie verificată bunăstarea acesteia, relatează Daily Mail. Nu dăduse niciun semn, iar familia începuse să îşi facă griji.

Semnele care prevesteau tragedia

Niece, care are o comunitate de 4.2 milioane de urmăritori pe Instagram, posta în mod regulat despre importanţa sănătăţii mintale şi îşi ţinea fanii la curent cu experienţa ei din acest punct de vedere. Familia a declarat joi pentru TMZ că influenceriţa, devenită faimoasă în 2015 după ce a început popularul trend „Roast Me” pe Reddit, şi-a pus capăt zilelor după o lungă bătălie cu sănătatea mintală.

Pe acelaşi subiect

„Din păcate, Niece și-a luat viața după o lungă luptă cu probleme de sănătate mintală”, a spus o rudă pentru presă. A fost foarte deschisă cu fanii ei cu privire la luptele pe care le ducea și chiar a vrut să îi ajute pe fanii ei care sufereau la fel de mult”.

La începutul lunii trecute, Niece - care era singură și nu avea copii - și-a şters de pe reţelele de socializare toate fotografiile şi videoclipurile cu ea, lăsând în urmă doar trei postări.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mișcarea a stârnit unele îngrijorări din partea fanilor ei, zvonurile potrivit cărora şi-ar fi luat viaţa apărând pe Reddit încă de luna trecută.

„RIP Niece. Cei puternici care se oferă să ajute și să sfătuiască au nevoie și ei de ajutor și sfaturi. Viața este aceeaşi pentru toţi. Odihnește-te în pace”, a scris un utilizator într-o postare pe 28 mai, distribuind una dintre fotografiile rămase ale vedetei, un selfie făcut în martie. „Condoleanțe familiei și prietenilor ei, ne va fi dor de ea”.

Ultima ei postare a fost un selfie făcut în mașină, postat pe reţelele de socializare pe 25 martie.

Omagiu emoţionant adus de familia tinerei

În memoria tinerei, familia ei a spus că va înființa o organizație non-profit pentru conștientizarea problemelor legate de sănătatea mintală. „Peace from Niece” / „Pace de la Niece” va fi numele organizaţiei, potrivit părinţilor.

„Era frumoasă și bună, sensibilă și amuzantă, creativă și talentată, generoasă și plină de compasiune, grijulie și energică. Deși este atât de dureros să ne luăm rămas bun, ne mângâie sufletul știind că ea se reîntâlnește cu tatăl ei, cu cei trei bunici, cu unchiul ei Rusty și cu iubitul ei Puff; și că acum este liberă să fie ea însăși și, în sfârșit, în pace”, a conchis familia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » O tânără influenceriţă cu peste 4 milioane de fani şi-a pus capăt zilelor. Familia este devastată: "Este atât de dureros să ne luăm adio"