Antena Meniu Search
x

Foto O tânără paramedic, găsită fără suflare în propria casă, în UK. Și-a sunat mama pe video, înainte să moară: "Ne vei lipsi"

O tânără paramedic a fost găsită fără suflare, în dormitorul ei, de către fostul iubit, în ziua de Anul Nou. Zaquira Lawson-Cos avea 22 de ani și toată viața înainte. A fost descoperită moartă în locuința ei din Coxheath, Kent, UK. Femeia a fost găsită singură în pat, îmbrăcată în pijamale.

de Cristina Cruceru

la 18.01.2023, 22:44

O tânără paramedic, găsită fără suflare în propria casă, în UK. Și-a sunat mama pe video, înainte să moară
O tânără paramedic, găsită fără suflare în propria casă, în UK. Și-a sunat mama pe video, înainte să moară - Facebook

Zaquira Lawson-Cos avea 22 de ani și toată viața înainte. S-a stins din viață când nimeni nu se aștepta și fără ca cineva să știe adevăratul motiv. Familia și apropiații sunt îngenuncheați de durere, după ce au aflat că Zaquira nu mai este printre ei.

În cadrul unei anchete făcută de autoritățile britanice, s-a aflat cauza morții lui Zaquira: spânzurarea. Autoritățile au transmis, relatează presa străină, că tânăra și-a sunat mama prin video, pe 30 decembrie. Apoi s-a dus în Maidstone, UK, cu colega ei de apartament. S-au întors acasă, după o ieșire în oraș, și s-au pus la somn. Fostul ei iubit, care locuia și el în casă, a descoperit-o fără viață în după-amiaza următoare, scrie TheSun. Momentan, nu se știe ce s-a întâmplat, de fapt, cu tânăra, dacă și-a pus capăt zilelor sau este și altcineva implicat în acest caz. 

"Ne vei lipsi cu adevărat"

Zaquira este plânsă de toți prietenii, care au adus omagii în memoria ei. Tânăra paramedic s-a stins în ziua de Anul Nou, iar în amintirea ei au fost lansate lampioane și baloane. Un prieten de-al ei a spus: "Ne vei lipsi cu adevărat, prietene. Ești cu adevărat uimitoare".

"Cerul a câștigat o persoană cu inimă bună. A fost luată de lângă noi prea devreme", a scris altcineva.

Laurence Sopp, managerul unității medicale, acolo unde lucra femeia, a transmis public un mesaj dureros: "Zaquira a fost un coleg popular, bun, care avea mulți prieteni în cadrul serviciului de urgență. Va fi regretată de toți cei care au cunoscut-o și au lucrat cu ea. Gândurile noastre sunt alături de familia și prietenii ei în aceste momente dificile."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » O tânără paramedic, găsită fără suflare în propria casă, în UK. Și-a sunat mama pe video, înainte să moară: "Ne vei lipsi"