Antena Meniu Search
x

Foto O tânără din SUA, găsită moartă după cinci ani de la dispariție. Familia, îngenuncheată de durere: "O pierdere foarte grea"

Cheyann Klus avea 22 de ani când a dispărut. Rămășițele ei au fost găsite la mai bine de cinci ani de la dispariția ei. Familia tinerei este, în sfârșit, împăcată cu gândul că tânăra și-a găsit pacea. Aceasta va avea parte de o slujbă de comemorare. 

de Cristina Cruceru

la 18.01.2023, 20:37

O tânără din SUA, găsită moartă după cinci ani de la dispariție
O tânără din SUA, găsită moartă după cinci ani de la dispariție - Facebook

Cheyann Klus avea 22 de ani când a dispărut. Rămășițele ei au fost găsite la mai bine de cinci ani de la dispariția ei. FBI spune că a găsit cadavrul unei femei de 22 de ani, la mai bine de cinci ani de la dispariția misterioasă a acesteia, identificând rămășițele ei prin intermediul fișelor dentare.

Sora tinerei, Mariah Klus, a confirmat că a fost găsit un cadavru despre care se crede că ar fi al lui Cheyann, descriind-o drept o "pierdere foarte grea".

"O căutam pe Cheyann și informații legate de dispariția ei, de acum 5 ani. Deși nu a fost vestea pe care o speram, am primit confirmarea din partea forțelor de ordine că rămășițele lui Cheyann au fost găsite".

Polițiștii americani investighează cum a murit tânăra

Pe acelaşi subiect

Polițiștii americani au dezvăluit pentru CBS News, citat de Mirror, că au reușit să identifice rămășițele ei cu ajutorul fișelor dentare, după ce au lucrat cu colegii din FBI. Într-o declarație oficială s-a precizat că vor continua să colaboreze cu poliția din Chicago pentru a "investiga circumstanțele morții ei", adăugând că sunt "recunoscători că pot contribui la a încheia cazul" pentru familia lui Cheyann.

Până în prezent, nu au fost publicate detalii oficiale cu privire la moartea ei. "În calitate de familie a acesteia [tată, surori, frați, nepoți] în doliu, cerem intimitate în timp ce plângem pierderea grea a unei fiice, surori, mătuși. Plănuim să organizăm o slujbă privată de comemorare pentru Cheyann printre noi, dar sperăm că toată lumea poate găsi consolare, după ce a fost găsită și înmormântată".

Sora tinerei decedate a cerut oamenilor să fie "atenți atunci când vine vorba despre moartea lui Cheyann" și a subliniat efectele pe care speculațiile "le pot avea pentru familia noastră și pentru alte familii care se confruntă cu persoane dragi dispărute".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » O tânără din SUA, găsită moartă după cinci ani de la dispariție. Familia, îngenuncheată de durere: "O pierdere foarte grea"