Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O tânără şi-a înjunghiat iubitul de mai multe ori pentru că băuse tot laptele din frigider, în UK. După atac, bărbatul s-a dus la magazin

O tânără mamă a fost condamnată la închisoare pentru că și-a înjunghiat iubitul după ce acesta a băut tot laptele, într-un oraş din Marea Britanie. Rănile bărbatului nu au fost fatale, iar partenera lui va sta 13 luni în spatele gratiilor.

de Redactia Observator

la 19.07.2024 , 11:54

Bărbatul a supravieţuit după atac şi a mers la magazin - WNS

Melissa Eynon, în vârstă de 32 de ani, era pe cale să scape de o condamnare cu executare în luna mai, după atacul cu sânge rece din bucătăria ei. Însă tânără a încălcat termenii sentinței cu suspendare, lipsind de la ședințele de probațiune sau prezentându-se în timp ce se afla sub influența drogurilor, astfel că s-a întors în instanță săptămâna aceasta, relatează The Sun.

Bărbatul a supravieţuit şi a mers rănit la magazin

A primit o sentinţă de 13 luni şi două săptămâni cu executare pentru fapta sa. Melissa s-a înfuriat peste măsură și și-a atacat partenerul după ce a constatat că nu mai era lapte în casă când ea voia să îşi facă un ceai. El a suferit răni la mână, dar nu a raportat incidentul timp de trei zile pentru a nu o implică pe fiica ei.

Articolul continuă după reclamă

În schimb, a plecat de acasă și s-a dus la un magazin pentru a cumpăra bandaje pentru răni, apoi a mers la un alt supermarket şi a cumpărat mai mult lapte. Când s-a întors acasă, a încercat să o calmeze pe tânără, însă nu a reușit. „L-aș fi înjunghiat cu mult timp în urmă dacă asta aveam de gând", a declarat Melissa poliţiştilor. Tânăra şi-a recunoscut fapta. Cei doi aveau o relaţie de aproximativ 6 luni la momentul incidentului. În locuinţa acesteia, poliţia a găsit pete de sânge în bucătărie. Instanţa le-a deschis relaţia ca fiind una "toxică".

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Mapamond » O tânără şi-a înjunghiat iubitul de mai multe ori pentru că băuse tot laptele din frigider, în UK. După atac, bărbatul s-a dus la magazin