Antena Meniu Search
x

O tânără, speriată de moarte după ce a purtat lenjerie prea strâmtă şi a intrat în şoc septic, în SUA

O femeie din Carolina de Nord, SUA, a povestit cum o alegere vestimentară nefericită i-a provocat dureri îngrozitoare şi o infecţie peste care a trecut cu greu, sub ameninţarea bisturiului. Tânăra s-a ales cu o infecţie de piele şi a intrat în şoc septic, după ce a purtat lenjerie prea strâmtă şi o pereche de pantaloni scurţi din denim extrem de mulaţi.

de Redactia Observator

la 06.10.2021, 15:29

O tânără, speriată de moarte după ce a purtat lenjerie prea strâmtă şi a intrat în şoc septic, în SUA
O tânără, speriată de moarte după ce a purtat lenjerie prea strâmtă şi a intrat în şoc septic, în SUA - Captură foto @imtoooldtobeonthis

Cu trei ani în urmă, Sam s-a pregătit pentru o primă întâlnire cu un tânăr, unde a purtat pantaloni scurţi, mulaţi, cu talie înaltă, peste lenjeria la fel de strâmtă. Deşi s-a simţit inconfortabil pe tot parcursul serii, aceasta a mărturisit că a încercat să ignore senzaţia şi să se bucure de cina romantică. Dar ziua următoare, tânăra de 25 de ani nu a mai putut trece peste inflamaţie şi durerile tot mai mari şi s-a prezentat la medic, relatează Mirror. "Credeam că mor", îşi aminteşte femeia din SUA.

Tânăra a intrat în şoc septic, la scurt timp după ce purtase hainele strâmte

Specialistul i-a recomandat un medicament pentru tratarea infecţiilor de piele, însă în dimineaţa următoare fata a intrat în şoc septic şi a ajuns de urgenţă la spital. Medicii au anunţat-o că ar putea fi necesară o intervenţie chirurgicală pentru a înlătura porţiunile afectate de infecţia severă, însă operaţia a fost, în cele din urmă, evitată. Sam glumeşte acum, explicând că dincolo de controalele la care a fost supusă, cea mai rea parte a fost că mama ei i-a făcut poze în timp ce dormea, pe patul de spital. Povestea tinerei, postată pe contul său de TikTok, a fost urmărită de pese opt milioane de ori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » O tânără, speriată de moarte după ce a purtat lenjerie prea strâmtă şi a intrat în şoc septic, în SUA