Antena Meniu Search
x
LIVE

Momentul terifiant în care un aligator se năpusteşte din apă, lângă un copil care pescuia. Părinţii au filmat totul, în Florida | VIDEO

Un videoclip de familie, cu un băieţel care pescuieşte pe malul unui lac din Palm Coast, Florida, ia o turnură neaşteptată în doar câteva clipe. Pe măsură ce copilul scoate din apă peştele de la capătul undiţei, un aligator ascuns în apă stă, la rândul lui, cu ochii pe pradă. Apoi, reptila sare şi smulge cu dinţii peştele, lăsându-i pe cei de pe mal în stare de şoc.

De Redactia Observator la 05.10.2021, 17:17
Un aligator a înhăţat undiţa din mâinile copilului, pe malul unui iaz din Florida
Un aligator a înhăţat undiţa din mâinile copilului, pe malul unui iaz din Florida - Captură foto Facebook Sean McMahon

Imaginile au fost postate pe Facebook de Sean McMahon, unde au fost vizionate şi distribuite de un număr mare de utilizatori ai reţelei de socializare. Fiul acestuia, Dawson, pescuia liniştit pe malul iazului din apropierea locuinţei, în timp ce părinţii înregistrau momentul pentru colecţia lor de amintiri. Astfel, au surprins momentul în care un aligator s-a năpustit din apă, la câţiva paşi de copil, şi a smuls peştele prins în cârlig. Speriat, Dawson s-a cutremurat şi a scăpat din mâini undiţa. "O doamne!", a exclamat Sean McMahon, în timp ce reptila mesteca peştele şi se retrăgea în iaz, cu tot cu ustensila de pescuit.

Mesajul bărbatului din Florida: "Alertă de aligatori!"

Bărbatul a publicat videoclipul ca un avertisment pentru rezidenţii din zonă. Aligatorii nu sunt o prezenţă neobişnuită în împrejurimi, aceştia fiind văzuţi deseori în natură, dar şi în apropierea locuinţelor. Recent, un bărbat din Florida a reuşit să îşi salveze vecinii de un potenţial atac al unui aligator flâmând cu ajutorul unei pubele. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Momentul terifiant în care un aligator se năpusteşte din apă, lângă un copil care pescuia. Părinţii au filmat totul, în Florida | VIDEO

Breaking News

Riscă România o lipsă de carburanţi de pe 5 decembrie?

Riscă România o lipsă de carburanţi de pe 5 decembrie?