Antena Meniu Search
x

Foto O tânără studentă, care bănuia că iubitul cunoscut online este un şarlatan, a avut surpriza să afle că este de fapt un prinţ nigerian, în UK

O femeie care bănuia că iubitul pe care îl cunoscuse online de un an este un şarlatan, pentru că niciodată nu voia să vorbească cu ea prin videocall, a fost şocată să descopere că bărbatul voia să ia lucrurile mai încet deoarece este un prinţ nigerian.

de Redactia Observator

la 23.07.2021, 16:15

O tânără studentă, care bănuia că iubitul cunoscut online este un şarlatan, a avut surpriza să afle că este de fapt un prinţ nigerian
O tânără studentă, care bănuia că iubitul cunoscut online este un şarlatan, a avut surpriza să afle că este de fapt un prinţ nigerian - Instagram

Esther, în vârstă de 21 de ani, studentă în Nottingham, a apărut în cadrul unei emisiuni televizate pentru a afla adevărul despre iubitul ei, un bărbat pe care îl cunoscuse pe internet. Theo și Esther vorbesc de mai mult de un an, dar nu s-au întâlnit niciodată şi nici nu s-au văzut prin intermediul unui apel video, Theo spunând că nu se poate deplasa pentru că este cu afaceri în Nigeria. Se pare că bărbatul trăia de asemenea şi în Marea Britanie. 

Tânăra a avut surpriza de a afla că este de fapt un prinţ nigerian

În ciuda faptului că gazdele i-au spus tinerei că Theo prezintă toate semnele unui şarlatan clasic, Esther a fost încântată să descopere că partenerul este cine a spus că este, doar că a păstrat secret faptul că este un prinț, pentru că voia ca studenta să-l cunoască pentru cine este de fapt şi nu pentru titulatura pe care acesta o are. Inclusiv spectatorii au fost încântați de rezultat. 

Esther a spus: ''Vorbim de aproximativ un an. Nu omite niciodată să-mi trimită un mesaj de bună dimineață sau de bună seară. Mi se pare atât de dulce. Este atât de profund, mă numește prințesă. Dacă totul merge bine, îmi va face visele să devină realitate. El este din același trib ca mine, ceea ce este mare lucru. Există 200 de milioane de oameni în Nigeria, care sunt șansele să găsesc pe cineva din același trib care să fie și drăguț?''.

Pe acelaşi subiect

Nemulţumirea femeii a fost că de foarte multe ori a încercat să îl contacteze pe telefon, dar acesta nu răspundea. Ea a explicat, de asemenea, că ori de câte ori a încercat să se întâlnească personal cu Theo, afirma că se află în Nigeria pentru afaceri.

Echipa emisiunii a început investigaţia şi a vrut să contacteze pe cineva care putea să ofere mai multe informaţii despre bărbat, aşa că de folos au fost paginile lui de socializare. La un moment dat, au primit chiar un mesaj de la cel care se intitula cel mai bun prieten al lui, spunând că Theo este foarte ocupat și le cerea să nu-l mai investigheze.

Însă, după mai multe demersuri şi prin intermediul respectivei televiziuni, cei doi au ajuns să se întâlnească în cele din urmă. Ajunsă la adresă, Esther a fost șocată să descopere că bărbatul cu care a vorbit este cu adevărat Theo. Tânăra a aflat că de fapt acela nu era principalul prenume al bărbatului, care s-a prezentat ca Michael.

Bărbatul a găsit şi o explicaţie pentru comportamentul său: ''Sincer să fiu, pur și simplu nu am avut timp. Sunt destul de ocupat, dețin trei întreprinderi diferite. Așadar, nu a fost posibil să am timp pentru un videocall. Motivele pentru care m-am întors în Nigeria au fost pentru că tatăl meu a murit. Am fost mereu în mișcare.'' Se pare că la trei luni de marea întâlnire cei doi încă mai vorbesc şi se gândesc serios să ducă lucrurile la un alt nivel, potrivit Daily Mail.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » O tânără studentă, care bănuia că iubitul cunoscut online este un şarlatan, a avut surpriza să afle că este de fapt un prinţ nigerian, în UK