Prințul George, momente adorabile la meciul Anglia - Germania. Micul prinț s-a bucurat de victorie, alături de fanii englezi

De Redactia Observator.
Publicat: 30.06.2021, 14:15.
Actualizat: 22.07.2021, 12:00

Prințul George și-a făcut prima apariție din acest an la meciul dintre Anglia și Germania, împreună cu părinții săi. Naţionala de fotbal a Angliei s-a calificat, marţi seara, în sferturile de finală de la Euro 2020, după ce s-a impus, cu 2-0, în meciul jucat împotriva Germaniei, pe Stadionul Wembley, din Londra.

Prințul George, la meciul Anglia - Germania

Prințul George, la meciul Anglia - Germania

Profimedia Images

Îmbrăcat într-un costum similar cu cel purtat de tatăl său, prințul George a atras toate privirile spectatorilor din tribune. La un moment dat, prințul George a fost observat vorbind, timid, cu David Beckham, legenda naționalei Angliei, scrie Daily Mail.

Fan al fotbalului, micul prinț a savurat din plin victoria Angliei, care s-a calificat în sferturile de finală ale Euro-2020, după golurile înscrise de Harry Kane și Raheem Sterling.

Soarta meciului a fost decisă de două greşeli comise de nemţi la centrul terenului, greşeli transformate în contraatacuri ucigătoare de fotbaliştii englezi. Anglia joacă în sferturile de finală de la Euro 2020 cu învingătoarea dintre Suedia şi Ucraina.

Citește și:

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.